Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Adunare anuală la Mănăstirea Izbuc

Adunare anuală la Mănăstirea Izbuc

Adunare anuală la Mănăstirea Izbuc

Cu  prilejul Adunării de Tineret pe Țară a Oastei Domnului, care va avea loc, anul acesta, la Beiuș, sâmbătă, 26 aprilie, a.c., cu o zi înainte, pe 25 aprilie 2014, de sărbătoarea hramului mănăstirii, Izvorul Tămăduirii, se va ține, la Mănăstirea Izbuc, județul Bihor, cu binecuvântarea părintelui stareț, Arhim. Mihail Tarău, Adunarea anuală a Oastei Domnului.

De pe traseul Deva-Brad-Hălmagiu ( aprox. 25 km.), din satul Cărpinet, spre stânga, la doar 5 km., se află Mănăstirea Izbuc, satul Călugări.

Adunarea va începe cu Sfânta Liturghie, încă de la primele oare ale dimineții, după servirea mesei și va ține până spre miezul nopții.

Părinții, frații și surorile care doresc să participe la această minunată adunare sunt rugați să anunțe ( la nr. de tel. 0749026916) numărul de persoane, pentru cazare și masă.

Vă așteptăm cu toată dragostea frățească.

Viețuitorii Sfintei Mănăstiri Izbuc

Author: admin

Comentarii

  1. Slavit sa fie Domnul!

    M-as bucura sa fiu si eu la aceasta adunare insa sunt din zona Moldovei,oras targu Neamt,judetul Neamt si m-ar interesa cu ce se poate ajunge pana la manastire plus costul biletului de calatorie dus-intors sau tren.

    Va multumesc!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WhatsApp chat