Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Adunare de comemorare a fratelui Aurică Androne

Adunare de comemorare a fratelui Aurică Androne

Adunare de comemorare a fratelui Aurică Androne

Anunţăm întreaga Frăţietate a Oastei Domnului că duminică, 30 septembrie, curent, suntem datori a ne aduce aminte de fratele Aurică Androne, zi în care se împlinesc doi ani de la trecerea sa la Domnul. Rămas după plecarea fratelui Moise Velescu ca cel către care ne-am îndreptat toţi inima ca fiind rânduit de Dumnezeu în locul cel greu al spărturii, el a strălucit aparte, stingându-se ca o lumânare în splendoarea strălucirii ei. Dumincă, începând cu orele 15:00, la Casa de adunare a Oastei Domnului din Comăneşti, va avea loc adunarea de comemorare a fratelui Aurică Androne.

Să ne aducem aminte de mai-marii noştri, cei care ne-au grăit nouă Cuvântul lui Dumnezeu; la căror săvârşire luând seama, să le urmăm credinţa. (cf. Evr. 13,7)

 

Sfatul Frăţesc Operativ al Oastei Domnului, Comăneşti.

Author: admin

Comentarii

  1. Slăvit să fie Domnul!
    Ce bucurie că ne putem „auzi” şi în acest fel! Transmitem de aici, de la Casa Centrală a Oastei Domnului – Sibiu, în primul rând regretul nostru că nu s-a putut să fim acolo, măcar unu-doi, de această dată. Solicitările pentru prezenţa măcar a unuia dinrtre noi la adunările Adunale din ţară ne-au obligat să ne dispunem, de data aceasta, altfel. Aşa că… dacă Domnul ne va mai rândui zile şi sănătate, nădăjduim pentru anul viitor.
    Oricium ne-am informat despre mersul adunării de comemorare şi ne-am bucurat de prezenţa şi a unor fraţi din Sfatul Frăţesc Operativ pe Ţară. Doamne, ajută-ne!
    Slăvit să fie Domnul!

    Fratele C. Balan

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *