Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Adunarea pe Țară a Oastei Domnului, la Certege

Adunarea pe Țară a Oastei Domnului, la Certege

Adunarea pe Țară a Oastei Domnului, la Certege


Ziua și adevărul istoric din 12 septembrie 1937 constituie pentru Lucrarea Oastei Domnului un important moment de aducere-aminte a ceea ce trebuie să însemne pentru fiecare ostaș misiunea sa în mijlocul Frățietății.

Și anul acesta, cu binecuvântarea Î.P.S. Sale Irineu, Arhiepiscopul de Alba Iulia, va avea loc la Certege, la ”Așezământul Memorial Părintele Iosif  Trifa”, sâmbătă, 12 septembrie, a.c., Adunarea anuală, pe Țară, a Oastei Domnului, în cinstea adevărurilor Moțiunii din 12 septembrie 1937 și spre bucuria Părintelui Iosif Trifa, părintele nostru sufletesc.

Programul va începe dimineață cu Sfânta Liturghie, la biserica din sat, după care va urma adunarea Oastei la Casa Părintelui.

Așteptăm, așadar, cu dragoste preoți, frați și surori din toată țara și din străinătate la Certege, unde vom vedea și stadiul lucrărilor ce au continuat și anul acesta la edificarea Așezământului!

IMPORTANT: Vă rugăm să luaţi în calcul când vă pregătiţi de drum, haine ceva mai groase! Toamna la Certege poate fi frig şi umezeală, seara temperatura coboară până la 4 grade. Acum, la 9.30, când scriem aceasă notificare, sunt 11 grade.

Cu ajutorul Domnului adunarea va fi transmisa in direct pe www.oasteadomnului.tv

Sfatul Frățesc Operativ 

 

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WhatsApp chat