Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Comemorare – Fratele Gheorghiță Simion

Comemorare – Fratele Gheorghiță Simion

Comemorare – Fratele Gheorghiță Simion

Anul acesta se împlinesc 11 ani de când a plecat la Domnul fratele Gheorghiță Simion, veteranul Oastei, așa cum îl știau toți frații din țară.

Când era printre noi, ne spunea cum l-a văzut pe Părintele Iosif la Adunarea de Moțiune din 12 Septembrie 1937 și cum i-a ascultat cuvintele testamentare pe care Părintele Iosif le-a rostit atunci cu privire la învățătura curată a Oastei.

Însă, acum, de 11 ani, credem că se văd mereu, se bucură și cântă împreună cu toți înaintașii Oastei cântările Sionului.

Și, pentru a ne împărtășii și nouă o fărâmă din bucuriile Veșniciei, duminică, 4 octombrie, a.c., se va ține adunarea de comemorare, la căminul cultural din satul Slobozia – Neamț, acolo unde se țin adunările locale ale Oastei în fiecare duminică. Adunarea va începe la orele 15:30.

Așteptăm pe toți cei care l-au iubit pe fratele Gheorghiță să ne facă bucuria de a fi câteva clipe împreună la ceas de comemorare.

Slăvit să fie Domnul!

Sfatul Frățesc Zonal Valea Bistriței

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WhatsApp chat