Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home CD audio

CD audio

O, cer dorit – CD audio cu fratele Traian Barna

coperta

Preaiubiţi fraţi şi surori! Cu ajutorul Domnului s-a finalizat un alt CD audio de cântări cu vocea preaiubitului nostru frate Traian Barna. El va trăi  în inimile noastre prin fiecare cântare pe care a interpretat-o cu toată dăruirea sufletului său. Prin tot ce a făcut în scurta viaţă aici pe pământ, fratele nostru ne-a arătat iubirea faţă de Dumnezeu prin trăire duhovnicească şi artă, legată de tot ce este frumos, dar nu oricum ci cu toată dăruirea, punând esenţă în versuri şi-n melodii, atingând cu multă sfială coardele instrumentelor. Intrând bine în tainele muzicii, fratele nostru petrecea mult timp cântând la orgă, nai, violă, pian şi altele, lucrând tot mai mult acolo în cămeruţa unde l-a aşezat Dumnezeu. La diferite prilejuri de adunare din ţară sau în Italia, când era chemat la instrument, fratele Traian era întotdeauna bine pregătit. Vocea se plia cu masele de fraţi, fără să-i iasă în evidenţă ci doar atât cât era nevoie de a conduce cântarea. Prezenţa dânsului în grupul de fraţi cântăreţi ridica mult nivelul duhovnicesc al cântării. Mă întreb şi ne întrebăm cu toţii! Mai avem astfel de fraţi printre noi?  Îl rugăm pe Domnul să ne mai trimită lucrători buni în Ogorul Lui şi să aşeze sufletul preaiubitului nostru frate în cortul drepţilor alături de Înaintaşii noştri. Hristos a Înviat!

Sava Constandache

 

Prin multe țări frumoase – Pr. Marian Mărcuș (CD audio)

Prin multe tari (final)

Preaiubiţii noştri, după mai bine de trei ani avem bucuria ascultării unui nou CD audio cu vocea duioasă a părintelui Marian Mărcuş, încercând de data aceasta să aducă un nou buchet de cântări mai deosebit, care să mângâie şi să îmbărbăteze pe toţi fraţii şi surorile din Lucrarea Oastei Domnului atât din ţară cât şi din străinătate. Părintele se gândea la un album de cântări, având ca titlu ceva legat de ţară şi de locurile frumoase pe unde suntem sau călătorim cu toţii, dorind să fie ca o mângâiere şi bucurie duhovnicească, mai ales pentru cei dragi ai noştri din diaspora. Paradoxal titlul noului album, pune accent pe cel mai frumos loc din lume şi nu este altul pentru noi, decât cel de la Golgota. Duhul Domnului l-a inspirat pe fratele Traian Dorz cu referire la acest măreţ şi frumos loc Sfânt, unde S-a Jertfit Domnul Iisus pentru noi.

(mai mult…)

Lăudaţi pe Domnul! – CD audio

 

Preaiubiţi fraţi şi surori!

Cu ajutorul Domnului s-au finalizat lucrările noului CD de cântari cu psalmi, noutate audio în care vocea surorilor Carmen Mistreanu şi Simona Ţuţu apare întru-un mod de interpretare aparte, dând farmec şi sens duhovnicesc celor 12 psalmi, cântaţi cu voce caldă, în armonia cărora ne poate duce gândul şi simţământul mai aproape de Dumnezeu.

După ce au fost descifrate melodiile din cartea cu note „Să Cântăm Domnului” şi urmând apoi câteva repetiţii, avem acum bucuria să ascultăm şi să retrăim o parte din „Cântările Psalmilor”, versificaţi de fratele Traian Dorz.

Psalmii aduşi în faţa Domnului ca o rugăciune sinceră, fac sufletul să zboare şi să-l urce de fiecare dată pe treptele cereşti! – Instrumentaţia la aceste cântări are ceva deosebit prin dimensiunea vastă al tonalităţilor, unde cu multă grijă fratele Daniel Mitu îmbracă diversificat vocea surorilor noastre. (mai mult…)

Cu fratele Traian Dorz la început de drum

Slăvit să fie Domnul!

Nu a trecut mult timp de la începutul anului şi ne apropiem cu bucurie de Adunarea de comemorare a Părintelui nostru, Iosif Trifa. Ca de fiecare dată fraţii şi surorile trec sau poposesc pe la Casa Oastei din Sibiu, aducând dragostea lor fraţilor de aici şi totodată vor să se întoarcă fiecare înapoi încărcaţi cu hrană duhovnicească din adunarea care va fi, dar căutând hrană şi pe rafturile Librăriei „Cartea de Aur”.

Pe lângă cărţile atât de minunate care se pot găsi într-un număr foarte frumos, şi la sectorul audio de data aceasta cei interesaţi pot găsi pe lângă albumele de cântări cu diferiţi interpreţi şi cuvântul fratelui Traian Dorz, apărut zilele acestea în câteva titluri şi anume:

1. Cuvântul fratelui Traian Dorz la nunta de la Zăvoiu – (Bihor) 4 feb.1989.

2. Fratele Traian Dorz la casa Părintelui Iosif Trifa – Certege, 6 martie 1988.

3. Zile şi Adevăruri Istorice – în două volume.

4. Hristos Mărturia mea – (Toată cartea în lectura autorului, un CD în format audio mp3).

La împlinirea celor 90 de ani de Oaste, considerăm că este bine la început de drum al acestui an, pe lângă cântările Domnului care sunt pe multe CD-uri, să începem să ascultăm şi vocea fratelui Traian cu sfaturile şi învăţăturile sale atât de minunate. (mai mult…)