Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Certege

Certege

Lumina de la Certege

„Se-nvăluie-n rugă, năvalnic,
un dor strămoşesc tot mai viu,
adus din Certege în sfeşnic
să ardă pe-altar la Sibiu…”

Două locuri cu rezonanţă adâncă în sufletul oricărui frate şi soră de la Oastea Domnului…

Două locuri, de unde a început să ardă o lumină pentru paşii noştri şi un „altar” unde ar trebui să mergem mai des să aducem prinosul recunoştinţei noastre pentru Părintele nostru sufletesc, cel care ne-a îndreptat privirea spre Împărăţia Cerurilor.

Şi unul şi celălat loc „strigă” după noi, după mulţimea de fraţi risipiţi, unii, de bună credinţă, dar nedumeriţi, alţii prea ocupaţi cu nimicurile trecătoarei noastre existenţe. Domnul să ne ierte dar mă gîndesc că nepăsarea mea, a noastră, produce multă durere Părintelui Ceresc, care ne mai îngăduie şi ne dă (mai mult…)

Pelerinaj aniversar la Certege

Vă punem la dispoziţie un material informativ despre întâlnirea ce a avut loc la Certege, 27 februarie 2010, cu ocazia împlinirii a 122 de ani de la naşterea părintelui Iosif Trifa, întemeietorul pământesc al Oastei Domnului.

(mai mult…)

Adunări la Certege şi la Arad

Nu stingeti lumina dela Certege!

Sfîrşitul lunii februarie şi începutul lunii martie vin cu două întîlniri de suflet şi dor. Prima adunare este un pelerinaj la locul de naştere al Părintelui nostru duhovnicesc, Iosif Trifa, la Certege, judeţul Alba, în care vom sărbători 122 ani de la naşterea Părintelui. A doua zi, cu ajutorul Domnului, vom merge  la Arad, la comemorarea fratelui Moise Velescu. (mai mult…)

WhatsApp chat