Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Claudia Terec

Claudia Terec

GÂNDURI DESPRE CREDINŢĂ

Întruna din zile, am găsit pe internet o postare interesantă, referitoare la credință: ”Credința este ca semnalul wi-fi. Este invizibilă, dar are puterea de a te conecta la Dumnezeu.” Și totuși, ce este credința și ce rol are ea în viața noastră?

            Sfânta Scriptură ne vorbește în foarte multe locuri despre credință, începând din Geneza și până în Apocalipsa, dar am constatat că Epistola către Evrei a Sfântul cap. 11 este dedicat acestui subiect. Chiar din primul verset avem o definiție: Iar credinţa este încredinţarea celor nădăjduite, dovedirea lucrurilor celor nevăzute.”; iar în versetul 6 este subliniat rolul cel mai important al credinței pentru noi: „Fără credinţă, dar, nu este cu putinţă să fim plăcuţi lui Dumnezeu, căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că Se face răsplătitor celor care Îl caută.” (mai mult…)

WhatsApp chat