Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Costel Băaln

Costel Băaln

Prezentare CD audio – Cântări de demult ale Oastei Domnului

Preaiubiţi fraţi şi surori!

Cu ajutorul Domnului s-a finalizat primul CD din noua colecţie de cântări cu titlul: „Cântărilor de demult”. Această denumire nu înseamnă restituiri de pe benzi magnetice sau casete audio, ci doar cântări vechi înregistrate de curînd în studio, cu melodiile şi textele din trecutul Oastei Domnului. Au fost înregistraţi următorii fraţi: Costel Bălan, Costică Macovei, Emil Rarinca şi Vasile Pohrib.

În ton cu vechimea cântărilor, am considerat să fie mai potrivit ca instrumentaţie acordeonul şi acompaniamentul la orgă analogică, ca notă de autenticitate în interpretarea şi prezentarea lor. Pe viitor, în realizarea altor albume, vom folosi şi alte instrumente, pentru a egaliza diferenţa dintre tehnologia de altă dată şi cea actuală.

(mai mult…)

«IISUS BIRUITORUL» SFÂŞIAT

2Era în iarna anului 1992, luna martie, la Sibiu. Centrul Oastei Domnului fiinţa provizoriu pe atunci pe strada Andrei Şaguna, nr. 25, iar Foaia «Iisus Biruitorul» prinsese a se edita de la această adresă şi se tipărea la Tipografia «Arhidiecezană» – Sibiu. Noi, trei fraţi din Moldova, zona Comăneşti, venisem pentru ajutor la Centrul Oastei, tot timpul acestei luni. Ni s-a repartizat atunci câte un loc unde să punem umărul…

…De la lucrul la care făceam ascultare pe toată acea perioadă de o lună de zile, uneori, mi se permitea să ajut la munca de expediţie a Foii «Iisus Biruitorul». În sala expediţiei funcţiona maşina de fălţuit, cea care prelua Foaia şi, din, formatul mare de hârtie în care se afla după tipar, o împăturea, pentru a putea fi trimisă la abonaţi. (mai mult…)