Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Dick Langeveld

Dick Langeveld

Temerarul „Cârţan“ al Europei de Răsărit, fratele Dick Langeveld a trecut la Domnul!

Miercuri, 23 ianuarie 2019, a trecut la Domnul fratele Dick Langeveld din Olanda, cunoscut Frăţietăţii Oastei Domnului pentru hrana de Cuvânt şi îmbărbătare pe care, în vremuri de grea neodihnă, le împărţea, din mijlocul furtunii, semenilor săi.

Contranbandă“ cu Biblii pentru fraţii ostaşi
În vremea lui Ceauşescu, un olandez sfidează ameninţările Securităţii, pentru a-şi ajuta semenii din România

În peste 30 de ani, Dick Langeveld din Olanda a distribuit zeci de mii de Biblii popoarelor blocului comunist din Răsăritul Europei. Urmărit, arestat şi anchetat deseori de Securitate, el reuşeşte, de fiecare dată, să scape de ghearele necruţătoare ale urmăritorilor şi să recidiveze în răspândirea Sfântului Cuvânt. „Oastea Domnului a devenit cea mai mare iubire a mea în România“, mărturiseşte fratele Dick, cel care l-a cunoscut, cum puţini au avut fericirea să o facă, pe fratele Traian Dorz şi pe alţi înaintaţi ai Lucrării, cu care şi pentru care şi-a riscat nu doar viaţa, ci şi „încredinţările“. În cele ce urmează, fratele Dick ne dezvăluie câteva dintre secretele misiunii sale în România şi legătura sa cu Oastea Domnului. (mai mult…)

WhatsApp chat