Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home HOZA GHEORGHE

HOZA GHEORGHE

Fratele HOZA GHEORGHE din Dej

GRUPUL FRAŢILOR DIN SOMEŞ ŞI CLUJ

S-a născut în anul 1925, în localitatea Gârbou Dejului. S-a predat Domnul încă în tinereţea lui, prin anul 1947, şi de atunci a fost nelipsit de la toate frământările şi datoriile frăţeşti. În oraşul Dej şi în îm­prejurimi, el a fost fratele de legătură, de încredere şi de jertfă prin toate sarcinile şi chemările Domnului.

S-a căsătorit în anul 1950 cu sora Mia, care i-a fost o adevărată şi vrednică tovarăşă de jug şi de slujbă pentru Domnul, stând alături de el în toate vremurile de lucru şi de răbdare pentru Domnul.

În anul 1954, fratele Gheorghe a avut un grav accident în slujba lui de la Calea Ferată, pierzându-şi un picior. Dar deşi a avut atât de mult de suferit cu accidentul acesta, cât şi cu inundaţiile Someşului care le-a luat casa în 1970, cei doi copii ai Domnului şi familia lor n‑au încetat lucrul pentru Domnul. Din casa lor s-a răspândit mult Cuvânt al lui Dumnezeu, au avut loc multe adunări frăţeşti, au fost adăpostiţi mulţi fraţi şi a fost mult ajutată Lucrarea Domnului şi slujitorii ei. (mai mult…)

WhatsApp chat