Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Jicăreanu Ion

Jicăreanu Ion

Jicăreanu Ion din Vurpăr – Alba

Fratele Jicăreanu Ion s-a născut în satul Mereteu – Vupăr, judeţul Alba, lângă Vinţu de Jos, în anul 1921.

De la început a avut o copilărie chinuită, apoi şi mai târziu Domnul l-a trecut prin felurite încercări, una mai grea ca alta.

După război s-a căsătorit cu sora Veta, dar au fost din nou încercaţi, având doi fii bolnavi, care mai târziu au murit amândoi în condiţii tragice. Aceste încercări însă, prin care a îngăduit Domnul ca ei să fie trecuţi, i au făcut să-L caute pe Domnul şi să-L afle în Lucrarea binecuvântată a Oastei Domnului. S-au înscris în Oastea Domnului în anul 1950.

După predarea lui în slujba Domnului Iisus, cel dintâi gând al fratelui Ion a fost să caute şi să cheme şi alte suflete ca să se întoarcă la Dumnezeu. A început să spună despre pocăinţă şi mântuire tuturor celor cu care se întâlnea. Fiind de meserie zidar şi lucrând pe la diferiţi oameni, el avea astfel ocazia binecuvântată de a le propovădui multor suflete pe Domnul Iisus. Aşa a fost că, prin el, Cuvântul Domnului a fost vestit în toate satele din jur, formându-se astfel multe adunări de fraţi ostaşi. (mai mult…)

WhatsApp chat