Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Mariţa Iftimoiu

Mariţa Iftimoiu

Mariţa Iftimoiu din Comăneşti

Mariţa Iftimoiu din Comăneşti

Când Vântul Ceresc al Duhului Sfânt a adus vestea cea bună a Oastei Domnului şi pe Valea Trotuşului, pe lângă fraţii care au primit această chemare şi s-au predat Domnului au fost şi multe surori râvnitoare şi statornice care au ajutat din toată inima şi cu toată puterea lor lucrul sfânt al Evangheliei.

Una dintre aceste alese surori a fost şi sora Mariţa Iftimoiu din Lunca de Jos, Comă­neşti, judeţul Bacău.

Ea s-a născut în anul 1910, din părinţi muncitori şi credincioşi. Mai ales mama ei era o femeie foarte credincioasă şi i-a dat o creştere sfântă, sădind în sufletul ei, din copilărie, mila şi dragostea pentru cei lipsiţi şi necăjiţi.

Tatăl ei a căsătorit-o de tânără. La vârsta de 17 ani avea primul copil din cei zece, pe care i-a născut şi crescut apoi cu toată grija şi evlavia pentru Domnul. Când Domnul Iisus a chemat-o în Oastea Lui, ea a fost prima din familia ei care s-a predat Domnului. După aceea ea şi-a adus la Domnul, rând pe rând, soţul, mama, tatăl, pe toţi copiii ei – şi pe multe alte suflete de aproape şi de departe. (mai mult…)

WhatsApp chat