Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home NICOLAE CAPĂTĂ

NICOLAE CAPĂTĂ

Fratele NICOLAE CAPĂTĂ

GRUPUL FRAŢILOR DIN ALBA

Adunarea din Strungari (Alba), în 1930

A fost unul dintre primii fraţi cu care a început adunarea Oastei Domnului din Săsciori, prin anii 1928.

Prima adunare la mormântul fratelui Ioan Marini de la Săsciori, în 20 iulie 1947, la care au participat în jur de 2000 de fraţi şi surori

De la începutul vieţii sale cu Domnul, fratele Nicolae a fost un om duhovnicesc, adânc predat Domnului şi un stâlp frumos în adunarea Oastei Domnului din Săsciori. Împreună cu cei doi fraţi Marini, Ilie şi Ioan, apoi cu fratele Gheorghe Precupescu, cu fratele Capătă Ioan şi cu alţi buni fraţi şi surori, fratele Nicolae Capătă a lucrat zi de zi şi an de an pentru îmbogăţirea cu noi suflete şi cu noi binefaceri a adunării frăţeşti, fiindcă toată casa lui era predată Domnului. Cuvântul său şi purtările sale au atras multe suflete la mântuire, iar adunările din Sibişel, din Petreşti ori Laz şi din multe alte sate din jurul Săsciorilor au fost mult cercetate şi ajutate de către fratele Nicolae şi de ceilalţi fraţi harnici şi credincioşi cu care el lucra plin de râvnă atunci. (mai mult…)

WhatsApp chat