Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Paraschiva BOLUNDUȚ

Paraschiva BOLUNDUȚ

Sora Paraschiva BOLUNDUȚ veterană a Oastei Domnului din Bucium Poieni, jud. Alba

Sora Paraschiva s-a născut la 23 aprilie 1916. S-a casătorit cu fratele Alexandru, în anul 1934, şi Dumnezeu le-a binecuvântat Dumnezeu familia cu 3 copii, o fată și2 băieti, pe care i-a crescut cu credintă în Dumnezeu. Casa lor a fost tot timpul, primitoare de frati şi unde se țineau adunări. Împreună cu soțul ei, Alexandru, se duceau împreună cu alti frați la adunări, mergeau cale de mai mult de trei ore pe jos. Au fost amândoi milostivi mai ales față de orfani şi de văduve.

La rândul ei, sora Paraschiva a rămas văduvă la vârsta de 51 de ani şi a dus jugul văduviei timp de 44 de ani. În sat au mai rămas puțini frați. Era vizitată de două surori bătrâne, se bucurau împreună dar, de la un timp, nu au mai putut veni nici acelea. Trecerea timpului şi-a pus amprenta pe corpul ei firav şi, din cauza aceasta, timp de câțiva ani buni nu s-a mai putut deplasa fiind imobilizată în pat. (mai mult…)

WhatsApp chat