Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Ştefan Conţis

Ştefan Conţis

Fratele învăţător Ştefan Conţis din Poiana Blenchi, judeţul Sălaj.

Născut la 10 martie 1933, l-a aflat si l-a urmat pe Domnul din tinereţe, nedezlipindu-se de atunci nicicând de El. S-a născut într-o familie de fraţi ostaşi, fratele Grigore şi sora Maria, în casa cărora se ţineau adeseori adunările Oastei, la care a participat şi fratele Traian Dorz de câteva ori.

 Locul lui a fost mereu în Casa Domnului, în Biserică şi în adunare, unde din tinereţe a căutat să cunoască cât mai mult despre mântuirea sa şi alor săi.  Astfel că, toate cărţile tipărire de editura Oastei Domnului din Sibiu stau mărturie în biblioteca sa, din niciuna din ele nelipsind sublinierile şi meditaţiile asupra textelor care au fost mai aproape de sufletul său. El a fost cel care s-a ocupat mulţi zeci de ani de distribuirea Foii “Iisus Biruitorul”, a Almanahelor şi a altor cărţi ale Lucrării în zona în care acesta locuia. (mai mult…)

WhatsApp chat