Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Adânciți-vă în Hristos și veți fi mereu tineri.

Adânciți-vă în Hristos și veți fi mereu tineri.

Adânciți-vă în Hristos și veți fi mereu tineri.

Devotați-vă lui Hristos sută la sută viața, nu nouăzeci și nouă și jumătate, nu nouăzeci și nouă virgulă nouăzeci și nouă. Ci cu sută la sută și peste sută la sută, dacă se poate.

Devotați-vă lui Hristos toți. Nu veți avea nici o pagubă, niciodată, nici o descurajare, nici o deziluzie, ci veți avea bucurii și biruințe din ce în ce mai mari și mai strălucite.

Am spus că sărbătorim trei evenimente: tinerețea, poezia și cântarea. Fiecare le aveți într-o oarecare măsură în inimă. Sau, dacă nu le aveți, doriți să le aveți. În Hristos se găsesc acestea în felul cel mai înalt și cel mai frumos.

Adânciți-vă în Hristos și veți fi mereu tineri. Și veți gusta mereu cea mai înaltă și nemuritoare dintre poezii și dintre cântări. Și acestea vă vor îndumnezei.

Traian Dorz, din „Cuvinte la Sărbătorile Literare”, lecția „La a 3-a Sărbătoare Literară a tineretului creator din Oastea Domnului, Cluj, 1 mai 1985”

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *