Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Adunare anuală la Mânăstirea Bănceni – Ucraina

Adunare anuală la Mânăstirea Bănceni – Ucraina

Adunare anuală la Mânăstirea Bănceni – Ucraina

Mânăstirea BănceniÎn zilele de sâmbătă 20 şi duminică 21 iulie a.c., începând cu slujba Vecerniei, la mânăstirea Bănceni – Ucraina, după frumoasa tradiţie ostăşească din aceste ţinuturi, se va ţine Adunarea anuală a Oastei Domnului. Menţionăm că s-a modificat data cu o duminică mai devreme decât în ceilalţi ani din motive binecuvântate.

Aşteptăm cu toată dragostea preoţi, fraţi şi surori din întreaga Românie şi de peste hotarele ei, spre a ne bucura cu toţii în dulcea părtăşie ostăşească.

Cu toată dragostea în Hristos-Domnul, 

P.S. LONGHIN (Mihail) JAR

error

Author: admin

4 Comentarii

  1. Dumnezeu cu voi, români frumosi!

  2. Dorim har si binecuvintare peste mult dorita adunare si Duhul Sfint peste toata lucrarea ce se va savarsi acolo.

  3. Multumim Sfintei Treimi,Maicii Domnului,Tuturor Sfintilor si Parintelui Iosif de darul si marea Lucrare a Bisericii si a Oastei Domnului.Multumim Parintelui Mihail Jar.Cu adevarat mari sunt Minunile Bunului Dumnezeu.Te rugam si noi Bunul Nostru Tata Ceresc sa ai Mila de copii Tai ce alearga pe drumurile vietii.Slavit Sa Fie Domnul

  4. Multumim Sfintei Treimi,Maicii Domnului,Tuturor Sfintilor si Parintelui Iosif de darul si marea Lucrare a Bisericii si a Oastei Domnului.Multumim Parintelui Mihail Jar.Cu adevarat mari sunt Minunile Bunului Dumnezeu si revarsa Har si Binecuvantare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!