Oastea Domnului

Adunare Comemorativă în memoria Părintelui Iosif Trifa

Parintele Iosif Trifa

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţiei Sale,  Dr. Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ar­dea­lului, comemorarea din acest an a tre­cerii la Domnul a Părintelui Iosif Trifa, în­te­meietorul pământesc al Oastei Dom­nului, va avea loc în zilele de 13 şi 14      fe­bruarie.

Cu această ocazie, în ziua de vineri, 12 februarie, începând cu orele 19:00, va avea loc, în Aula Casei Oastei din Sibiu, Sfatul Frățesc Operativ al Oastei Domnului.

A doua zi, sâmbătă, 13 februarie, începând cu orele 8:30, se vor desfășura, tot în Aula Casei Oastei, lucrările Sfatului Frățesc Lărgit al Oastei Domnului.

De asemenea, sâmbătă, între orele 14:00 – 17:00, va avea loc, la Casa Oas­tei, deja tradiţionala Adunare de Tineret.

În continuare, la orele 17:30, din cur­tea Casei Oastei, strada Ch. Darwin, nr. 11, se va pleca, în coloană de marş ostăşesc, către Catedrala Mitropolitană, pentru a participa la slujba Vecerniei, ce va începe la orele 18:00, după care, tot în Catedrală, se va desfăşura Adunarea Oastei Domnului.

A doua zi, duminică, la orele 6:30, co­loana ostăşească va porni de la Casa Centrală a Oastei către Cimitirul Central Dumbrava, unde se vor săvârşi Sfânta Liturghie şi Parastasul, în memoria Pă­rintelui Iosif, şi Adunarea Oastei de come­morare şi cinstire a marelui nostru îna­intaş, până la orele 13:30.

Nădăjduim că Părintele nostru Iosif se roagă permanent lui Dumnezeu pentru ca lucrarea Sa de pe pământ să se afle şi de data aceasta sub ploaia de binecuvântări a Duhului Sfânt, astfel încât să ne regăsim fiecare locul şi rostul mântuirii noastre întru ea.

Cu ajutorul Domnului, toate manifestările anunţate mai sus vor fi transmise în direct la www.OasteaDomnului.tv.

Slăvit să fie Domnul!                                               Sfatul Frăţesc Operativ

1 Comment

  • marianeagu 16 februarie 2015

    ,,Iar daca Oastea este Lucrarea lui Dumnezeu,ea va trai.Oastea Domnului nu traieste si nu moare odata cu omul.Ci ea traieste si biruie cu Domnul .
    Eu voi muri, dar Oastea va trai si va birui,pentru ca ea este a Domnului Iisus Biruitorul.
    …Sa veniti cand si cati veti putea la mormantul meu cu flori,cu cantari,cu rugaciuni,cu vorbiri,cu Cuvantul lui Dumnezeu – Biblia, pentru ca si dincolo de mormant sa ma incredintez si sa ma bucur ca Oastea Domnului cea vie traieste,lucreaza si biruie.”(Din vorbirea Parintelui Iosif Trifa de Rusalii 1937 la Sibiu)

    Multumim Domnului ca si in acest Februarie plin de comemorari,frati si surori de pe multe meleaguri, impreuna si in acelasi loc,am adus Parintelui Drag,florile recunostintei noastre, dar si lacrimile neputintei pentru Lucrarea Oastei pe care Parintelui si-ar fi dorit-o a fi UNA ! Parinte Iosif, roaga- te Domnului sa aiba mila de toti copiii tai sufletesti!

Lasă un răspuns