Anunţuri

Adunare de tineret la București

„Iisus este fericirea – și cine o cautã la El, acela o gãsește. Lumea este nefericitã pentru cã tocmai unde este fericirea, acolo n-o cautã. N-o mai cãutați aiurea, cã n-o gãsiți. Vã osteniți în zadar. Ascultați chemarea Oastei Domnului și veniþi la Iisus.” (Pãrintele Vasile Ouatu – «Isus Biruitorul» / 1936)

Cu mila și îndurarea Domnului, cu rugãciunile și mijlocirea Preasfintei Nãscãtoare de Dumnezeu și ale Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștilor, anunțãm Frãțietatea de pretutindeni despre dorința arzãtoare a fraților din București ca, și anul acesta, o datã cu sãrbãtorirea Sfântului Cuvios Dimitrie, cetatea noastrã sã gãzduiascã și o adunare de tineret potrivit învãțãturii ostãșești.

Așadar, sâmbãtã, pe data de 28 octombrie, la biserica „Nașterea Maicii Domnului” – Ghencea, București (locul unde, de altfel, se ține și adunarea sãptãmânalã), începând cu ora 13:00, va avea loc Adunarea de tineret cu tema: Oastea Domnului – 100 de ani de luptã duhovniceascã – calea bunului urmaș.

Așteptãm cu drag frați ostași și pelerini, tineri și nu numai, atât pentru adunare, cât și pentru a ne închina împreunã la Sfintele Moaște care strãjuiesc Capitala țãrii, din Catedrala patriarhalã.

Adunarea Oastei Domnului din București