Anunţuri

Adunarea Anuală a Oastei Domnului la Cluj-Napoca

Vă invităm pe 30 Septembrie ora 14:00 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, împreună cu invitații noștri IPS Andrei Andreicuț, PS Benedict Bistrițeanul, PS Daniel Stoenescu, pr. prof. Vasile Mihoc, pr. prof. Stelian Tofană, fr. Petru Giurgi, fr. Radu Românașu și alții, la un eveniment organizat de Oastea Domnului Cluj-Napoca intitulat “Oastea Domnului – 100 de ani de luptă duhovnicească”. Vom avea alături de noi și Corul Oastei Domnului Galați care va interpreta câteva cântări din repertoriul Oastei Domnului.Seara, de la ora 19:30, ne vom aduna la Biserica Sfântul Ierarh Alexandru, b-dul Muncii nr. 8, Cluj-Napoca, pentru o seară de cântare.

Duminică, 1 Octombrie, de la ora 10:00, vom participa împreună la Sfânta Liturghie tot la Biserica Sf. Ier. Alexandru, iar de la ora 14:00 vom continua cu Adunarea Anuală a Oastei Domnului.

În perioada 14-30 Septembrie, la Casa de Cultură a Studenților vom prezenta expoziția „Oastea Domnului. Un prezent continuu”, în fiecare zi în intervalul orar 7:00 – 22:00.

Vă așteptăm cu drag!