Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Adunarea anuală pe Țară, a Oastei Domnului, la Certege

Adunarea anuală pe Țară, a Oastei Domnului, la Certege

Adunarea anuală pe Țară, a Oastei Domnului, la Certege

Ziua și adevărul istoric din 12 septembrie 1937 constituie pentru Lucrarea Oastei Domnului un important moment de aducere-aminte a ceea ce trebuie să însemne pentru fiecare ostaș misiunea sa în cadrul Frățietății.

Și anul acesta, cu binecuvântarea Î.P.S. Sale Irineu, Arhiepiscopul de Alba Iulia, va avea loc la Certege, la ”Așezământul Memorial Părintele IosifTrifa”, vineri, 7 și sâmbătă, 8 septembrie, a.c., Adunarea anuală, pe Țară, a Oastei Domnului, în cinstea adevărurilor Moțiunii din 12 septembrie 1937 și spre bucuria Părintelui Iosif Trifa, părintele nostru sufletesc.

Programul de anul acesta va fi unul special, după cum urmează:

– vineri, 7 septembrie, orele 16:00, participare la parastasul soției Părintelui Iosif Trifa – Iulia Trifa – la mormântul acesteia, situat în curtea bisericii ortodoxe din localitatea Avram Iancu, fosta Vidra de Sus, județul Alba, ocazie cu care se vor sfinți crucea și inscripția memorială de pe aceasta.

– sâmbătă, 8 septembrie, la Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, participare la Sfânta Liturghie, iar începând cu orele 15:00, se va ține adunarea Oastei la Casa Părintelui, până spre orele serii.

Așteptăm, așadar, cu toată dragostea, preoți, frați și surori din cuprinsul întregii țări și din străinătate la aceste evenimente, spre cinstirea înaintașilor Lucrării și spre slava lui Dumnezeu.

Sfatul Frățesc Operativ

error

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!