Anunţuri Social

Ajutor pentru Maria

„Slăvit să fie Domnul!

Pe 10 iunie 2023 Dumnezeu ne-a binecuvântat cu al 5-lea prunc – Maria – care, din păcate, s-a născut cu mai multe malformații: agenezie anală înaltă cu fistulă vestibulară(s-a nascut fara gaura funduletului iar rectul nu e conectat unde trebuie) iar la mâna stângă ii lipsesc 2 osisoare – agenezie de radius și metacarpian I (la degetul mare).

În primele zile de viată (a 4-a zi) a suferit o intervenție chirurgicală (colostomie) care să îi poată permite tractului digestiv să funcționeze, ea fiind hrănită exclusiv intravenos până atunci.
Aceasta colostoma functioneaza cu pungute si este un anus contra naturii provizoriu pana se vor face operatiile de reconstructie si de inchidere de colostoma.
În spital a dezvoltat o bronhopneumonie foarte puternica care a ținut-o intubata 9 zile si pe tratament antibiotic 30 de zile.

Drumul pentru recuperare este lung si anevoios. Maria mai necesită un minim de 4 operații pentru a putea avea o viată normala: 2 pentru funcționalitatea tractului digestiv (reconstrucție anală și închiderea colostomei) și 2 la mânuță (centralizare și policizare).

Neavând un specialist în Romania în anoplastie (reconstrucție anală), suntem nevoiți sa căutam medici specialiști din Europa care ar putea-o ajuta pe Măriuca noastră.

Cu ajutorul altor părinți care au trecut și trec prin probleme asemănătoare am găsit câteva variante de tratament pentru fetița noastră, dar toate sunt în străinătate.

Am reușit să facem programări la specialiști din Ungaria și Austria și urmează să aflam datele operațiilor și ce va mai fi necesar pentru acestea. Totul este contra timp.

Cel mai probabil prima operatie va fi in septembrie, la doar 3 luni.
Operațiile, spitalizarile, consulturile, tratamentele si  drumurile către centrele medicale din tara si din strainatate sunt foarte costisitoare, sumele necesare fiind peste puterile noastre financiare.

Deoarece dorim să luptăm până la capăt pentru binele Mariei, am luat hotărârea să vă cerem ajutorul financiar fără de care nu vom putea duce la capăt operațiile și tratamentul.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă rugăm să le adresați fără nici o reținere. Suntem deschiși la orice sfat sau îndrumare!

Vă rugăm să ne ajutați să îi putem oferim Mariei o șansă la o viată normală!
Mulțumim dinainte tuturor celor care vor dori să se implice și să o ajute pe micuta Maria!
Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit!

Va rugam sa distribuiti la cei care credeti ca ar putea sa ne ajute chiar si cu o simpla rugaciune!

Pentru cei care vor sa ajute o pot face in urmatoarele conturi:

IBAN: RO19 RZBR 0000 0600 1351 1860
Titular cont: Gheorghiță Oana Georgiana
Banca: Raiffeisen Bank S. A. Agenția Tulcea
Moneda: Lei

IBAN:   RO24 RZBR 0000 0600 2484 6220
Titular cont: Gheorghiță Oana Georgiana
Banca: Raiffeisen Bank S. A. Agenția Tulcea
Moneda: Euro”

Familia Gheorghiță este din Ivești, jud. Galați și locuiește la Tulcea.

Domnul să răsplătească fiecăruia pentru gândul bun, rugăciune și ajutor.

Domnul să binecuvânteze pe micuța Maria și familia ei.