Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Almanah audio 2018 – Prezentare CD

Almanah audio 2018 – Prezentare CD

Almanah audio 2018 – Prezentare CD

    

Preaiubiți frați și surori! Cu ajutorul Domnului s-a finalizat și pentru anul acesta tradiționalul Almanah audio, cu diverse înregistrări și mărturii. Au fost înregistrate cântări noi și au interpretat;  Timotei și Adina Donici, Vasile Negoiță, Mihăluță Alecu, Vasilică Cristea și Nelu Năstase. Printre frumoasele cântări, sora Mihaela Pavel, recită o poezie cu titlul; Toate căile iubirii.                           

Fratele Vasile Marini, face o mărturie frumoasă, despre fratele mai mare al dânsului, învățătorul Ioan Marini și familia în care s-a născut, cuvinte care nu s-au auzit s-au înregistrat vreodată. Fratele Vasile Marini a fost înregistrat cu această mărturie deosebită, câțiva ani în urmă, la Casa Oastei de la Sibiu, cu ocazia unei adunări de Rusalii. O altă mărturie mai scurtă înregistrată la Săucani – Bihor, este cu fratele Viorel Bar, practic o continuare de la Almanahul audio din 2017,  tot despre cântare, dar acum fratele Viorel, ne arată cum se cântau cântările în anii trecuți și ce efect aveau în inimile celor care le cântau s-au ascultau. Frumusețea întregului CD audio, o descoperiți frățiile voastre, dragi frați și surori, atunci când veți asculta toate acestea!.. Să facă bunul Dumnezeu, ca aceste mărturii, cântări și poezii să aducă rod bun duhovnicesc în suflet și în inimile noaste.

Almanahul audio 2018 poate fi comandat online pe www.carteadeaur.ro

Slăvit să fie Domnul!

                                                                                                                         Sava Constandache

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *