Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Apel Umanitar: “Implică-te şi tu!”

Apel Umanitar: “Implică-te şi tu!”

Apel Umanitar: “Implică-te şi tu!”

În urma inundaţiilor din zona Galaţi din localităţiile: Cudalbi, Costache Negri şi Pechea, un grup de fraţi ne-am deplasat la faţa locului unde am constatat situaţia în care se află casele fraţiilor afectaţi de inundaţii. Redăm câteva din fotografiile realizate.

Pentru susţinerea pe termen scurt, mediu şi lung a celor rămaşi fără locuinţă sau cu locuinţe afectate, Sfatul frăţesc zonal al Oastei Domnului Galaţi lansează chemarea:„IMPLICĂ-TE ŞI TU!” 1. Începând de astăzi, toţi cei care doresc (persoane fizice şi juridice) pot susţine familiile afectate, prin donaţii în contul deschis la Banca Transilvania: Pentru donaţii în LEI RO97BTRLRONCRT0018243902, pentru donaţii în Euro RO74BTRLEURCRT0018243901 Cod Swift BTRLRO22GLA Beneficiar: Asociaţia Oastea Domnului, filiala Galaţi. 2. Constituirea unor echipe de lucru pentru refacerea cât mai urgentă a cel puţin a unei camere încălzită cu o sobă pentru locuit pe timp de iarnă. 3. Implicarea voluntară a tinerilor, a adolescenţilor şi nu numai. Sumele colectate vor fi eficient folosite pentru achiziţionarea materialelor de construcţii, bunuri de folosinţă îndelungată (saltele, paturi, sobe, calorifere electrice, pături, etc.). Cu speranţa că încercările şi nevoile fraţilor noştrii ne vor mobiliza şi ne vor uni mai mult, vă aşteptăm şi vă multumim! Persoană de contact : Gheorghe Neagu – 0745 323.204 Sfatul frăţesc zonal Oastea Domnului Galaţi

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *