Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Cărți disponibile în librăria ”Cartea de Aur”

Cărți disponibile în librăria ”Cartea de Aur”

Cărți disponibile în librăria ”Cartea de Aur”

„Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu” (Matei 4, 4). Acest verset era afișat în anul 1930 în locul în care se afla tipografia, librăria și editura „Oastea Domnului”.

În vremurile noastre, Asociația Creștin-Ortodoxă „Oastea Domnului” încă își mai are și ea propria librărie și editură: Librăria „Cartea de aur” și Editura „Oastea Domnului”. Prin librăria online https://carteadeaur.ro, ne dorim să facilităm accesul la: cărți religioase, cărți de cult ortodox, teologice și literatură creștină, și CD-uri audio, și DVD-uri video religioase.

Pr. Iosif Trifa spune:

„Cărţile de la Oastea Domnului sunt numai mici călăuze pentru introducerea sufletelor în şcoala cea mare a Bibliei.”

Iar despre Biblie:

„Fiecare ostaş cititor să aibă Biblia şi să se hrănească cu citirea ei! Biblia (în care se cuprinde şi Noul Testament şi Psaltirea) trebuie să fie pâinea sufletească zilnică a fiecărui ostaş. Ceea ce este puşca pentru un soldat, aceea trebuie să fie Biblia pentru un ostaş al Domnului.

Nici o altă carte – cu oricât meşteşug ar fi ea scrisă – nu poate înlocui Biblia, pentru că ea este Cartea lui Dumnezeu, scrisă cu pana Duhului Sfânt.”

În casa fiecăruia dintre noi este bine să existe cel puțin câteva cărți și pentru suflet. Fiecare dintre noi trebuie să ne îngrijim pentru a le procura; o mică bibliotecă duhovnicească este ca un colț de rai.

Așadar, vă îndemnăm, în prag de sărbători, să cumpărați câteva cărți (de la editura „Oastea Domnului”) pe care să le puteți citi și, de ce nu, dărui și altora.

Site librărie: https://carteadeaur.ro
Oferta Editurii „Oastea Domnului”: https://drive.google.com/file/d/1cGhvQK7nloCx8aJDHsa9lUh91moNoK-D/view

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *