Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home CHEMARE la o specialã Rugãciune

CHEMARE la o specialã Rugãciune

CHEMARE la o specialã Rugãciune

Frăţietatea Oastei Domnului este chemată să participe în perioada 29 martie – 4 aprilie la Săptămâna de rugăciune pentru izbăvirea de noua boală molipsitoare, pentru unitatea Oastei Domnului în Dragoste şi Adevăr, cu pocăinţă adevărată şi adâncă, după modelul rugăciunii Sfântului Efrem Sirul – Doamne şi Stăpânul vieţii mele – şi după modelul vieţii Părintelui Iosif Trifa.

Concret, rugăciunea va fi făcută de fiecare suflet în mod special pentru aceste probleme în zilele de luni-sâmbătă ale săptămânii respective după un program adaptat posibilităţilor fiecăruia, iar în ziua de vineri, 2 aprilie, se propune ca oră de rugăciune comună intervalul orar 21:00 – 22:00, cu citirea uneia sau mai multor catisme din Psaltire, a unui acatist şi/sau a unui paraclis, precum şi a rugăciunii libere.

De asemenea, în ziua de duminică, 4 aprilie, când în Biserică este rânduită Duminica Sfintei Cruci, se propune împărtăşirea tuturor celor care au participat la această rugăciune, pentru ca Domnul Dumnezeu să Se milostivească de noi.

Sfatul Frăţesc Operativ

Author: Editor

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *