Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Chemare la rugăciune neîntreruptă – … e vremea Psaltirii

Chemare la rugăciune neîntreruptă – … e vremea Psaltirii

Chemare la rugăciune neîntreruptă – … e vremea Psaltirii

Slăvit să fie Domnul!
Ne apropiem de momentul în care gândurile-fapte devenite viață ale Părintelui nostru Iosif Trifa reînvie din inițiativa Bătrânilor Oastei în sufletele Tineretului și nu numai al acestei Lucrări – PSALTIREA DE AUR a Mamei scumpului nostru Părinte Iosif, care va deveni, a devenit deja a noastră…
 
Dacă programul de citire al Psaltirii se suprapune duminica și în sărbători cu Sfânta Liturghie, Canonul Sfântului Andrei Criteanul, Liturghia Darurilor mai înainte sfințite, ori cu adunările ostășești, se va participa, bineînțeles, la slujbe și la adunări. Participând la slujbe și la adunări nu înseamnă ca întrerupem rugăciunea, ci o împlinim, rugându-ne în cadrul liturgic al Bisericii Ortodoxe și în cadrul adunărilor frățești. Dacă există posibilitatea, se vor citi catismele respective pe parcursul aceleiași zile, înainte sau după slujbă ori adunare.
 
Hristos a înviat! deja, scumpii noștrii!
Să învie deci şi PSALTIREA NEADORMITĂ
 
Iată mai jos tabelul cu cei înscriși (fara nume) actualizat la zi. Cu siguranță că ne-am dori să fim și mai mulți, sau măcar acolo unde este unul singur la rugăciune să se mai adauge măcar un suflet.
Cei care doresc să se înscrie la citirea Psaltirii – o catisma pe zi, o pot face în continuare până pe 11 martie.
 
Va mulțumim de pe acum că ați acceptat…Fiți binecuvantați!
 
Bunul Dumnezeu să ne dea tuturor, timpul şi puterea necesară pentru a ne face timp pentru o scurtă rugăciune, pentru a da ascultare acelui minunat îndemn!
 
mai multe detalii aici:
error

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!