Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Comemorarea celui cunoscut de toți: fratele Aurică Androne

Comemorarea celui cunoscut de toți: fratele Aurică Androne

Comemorarea celui cunoscut de toți: fratele Aurică Androne

Îl știa toată țara: era cel peste care căzuse răspunderea pentru noi toți, după plecarea fratelui Moise Velescu: neuitatul frate Androne Aurică. Sunt patru ani de când și el a lăsat-o pe umerii altcuiva, adăugându-se înaintașilor, care erau inima lui. În ultima vreme, îi era dor de ei, că-și aflase liniștirea comuniunii și îmbrățișării lor în sorbirea duminică de duminică din potirul euharistic. Era deja mai mult în cer și noi nu știam. Într-un prag de Brumar, am aflat că s-a dus Acasă, la ai lui. Și de-atunci, din tabloul-icoană, ne privește surâzând angelic, ca unul care a scăpat la liman.

Duminică, pe 5 octombrie, curent, ne invită la ospăț de comemorare: după Sfânta Liturghie, la locul odihnei din cimitirul bisericii ”Sfântul Spiridon”, iar de la ora 15:00, la casa Oastei Domnului din Comănești, înnoită parcă special pentru această reîntâlnire.

Să-i ascultăm chemarea și cei pe care ne-a iubit să-i întoarcem recunoscători dragostea îndatorată.

Familia și Frățietatea Oastei din zona Comănești

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *