Anunţuri

Comemorarea fratelui învăţător Ioan Marini

Frăţietatea Oastei Domnului îşi propune să participe la un nou popas comemorativ, duminică, 27 ianuarie , a.c., în cimitirul bisericii din Săsciori-Alba, lângă crucea înaintaşului vrednic de cinstire, fratele Ioan Marini.

Ca una din calfele de nădejde ale Părintelui nostru Iosif, lucrător neobosit în vremurile de început ale Oastei, merită să facem efortul acesta, ca să fim împreună, pentru un moment de reculegere, de rugăciune cu parastas şi de îmbărbătare lângă crucea care străjuieşte de 66 de ani acest scump mormânt.

Cu binecuvântarea părintelui paroh, Remus Goţia, adunarea de comemorare va începe cu Sfânta Liturghie, după care va continua programul Oastei.

Cu ajutorul Domnului, începând cu ora 8,00 vom transmite în direct la www.OasteaDomnului.tv Sfânta Liturghie, Slujba de parastas şi în continuare Adunarea de Comemorare.

Slăvit să fie Domnul!

– Poate sunteţi interesat de:

1 Comment

  • maria neagu 28 ianuarie 2013

    Multumim si de aceasta data Domnului si fratilor pentru aceasta transmisie.
    Credem ca asa si-ar fi dorit fratele Marini sa fie intotdeauna. In mijlocul fratilor,in satul sau,in biserica din el si cu consatenii sai, pe care i-a iubit. Iar fratilor care au ajuns la mormantul fratelui Marini si care ne-au incalzit sufletele cu cuvintele si indemnurile lor inflacarate,Dumnezeul parintilor nostri sa le rasplateasca vesnic.

Lasă un răspuns