Anunţuri Traian Dorz

Cu fratele Traian Dorz la început de drum

Slăvit să fie Domnul!

Nu a trecut mult timp de la începutul anului şi ne apropiem cu bucurie de Adunarea de comemorare a Părintelui nostru, Iosif Trifa. Ca de fiecare dată fraţii şi surorile trec sau poposesc pe la Casa Oastei din Sibiu, aducând dragostea lor fraţilor de aici şi totodată vor să se întoarcă fiecare înapoi încărcaţi cu hrană duhovnicească din adunarea care va fi, dar căutând hrană şi pe rafturile Librăriei „Cartea de Aur”.

Pe lângă cărţile atât de minunate care se pot găsi într-un număr foarte frumos, şi la sectorul audio de data aceasta cei interesaţi pot găsi pe lângă albumele de cântări cu diferiţi interpreţi şi cuvântul fratelui Traian Dorz, apărut zilele acestea în câteva titluri şi anume:

1. Cuvântul fratelui Traian Dorz la nunta de la Zăvoiu – (Bihor) 4 feb.1989.

2. Fratele Traian Dorz la casa Părintelui Iosif Trifa – Certege, 6 martie 1988.

3. Zile şi Adevăruri Istorice – în două volume.

4. Hristos Mărturia mea – (Toată cartea în lectura autorului, un CD în format audio mp3).

La împlinirea celor 90 de ani de Oaste, considerăm că este bine la început de drum al acestui an, pe lângă cântările Domnului care sunt pe multe CD-uri, să începem să ascultăm şi vocea fratelui Traian cu sfaturile şi învăţăturile sale atât de minunate. Faptul că Lucrarea Domnului a ajuns până azi, nu este meritul nostru, ci al celor dinaintea noastră al înaintaşilor noştri care au luptat chiar cu preţul vieţii lor, neştirbind cu nimic învăţătura şi drumul curat al acestei Sfinte Lucrări.

Toate aceste 5 lucrări audio cu fratele Traian, sunt recuperate de pe bandă magnetică şi au vechime de peste 25 ani de la înregistrare, dar valoarea lor istorică este inestimabilă.

Veţi descoperi frăţiile voastre pe CD-urile prezentate, îndemnuri care pentru unii nu au mai fost auzite vreodată şi în scurtele pasaje cuprinse doar în câteva CD-uri, ne vor sensibiliza şi ne va aduce aminte de imensa operă aproape de necuprins a scrierilor şi înregistrărilor fratelui Traian Dorz, gândindu-ne: oare aceşti oameni au mai avut timp şi pentru ei? De familiile lor, de casa lor,de toate!

Să fie cu folos duhovnicesc la toţi care vor asculta, toate aceste „Cuvinte şi Îndemnuri Nemuritoare”.

Sava Constandache.

CD-urile  se pot comanda la Librăria „Cartea de Aur” – Sibiu,  str. Ch. Darwin, nr. 11,  tel. 0269 216677  sau direct pe internet la  Librăria Cartea de Aur.

1 Comment

  • Florinel 8 februarie 2013

    Domnul sa va rasplateasca osteanala cu care va ingrijiti de aceste comori… si faceti ca ele sa ajunga mai departe. Slavit sa fie Domnul!

Lasă un răspuns