Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Cum m-a “zidit” lectura de azi din Sf. Scriptură?

Cum m-a “zidit” lectura de azi din Sf. Scriptură?

Cum m-a “zidit” lectura de azi din Sf. Scriptură?

“Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre dare de învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre deprinderea cea întru dreptate, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit, bine pregătit pentru tot lucrul bun.” (2 Tim. 3. 16-17)

“Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu” (Mat. 4. 4)

Deschidem și aici o nouă rubrică intitulată: “Cum m-a “zidit” lectura de azi din Sf. Scriptură?” 

Aşa cum zilnic trebuie să ne hrănim trupul cu pâinea cea materială, la fel trebuie să ne hrănim zilnic sufletul cu Pâinea Vieţii, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
Dar din tot ceea ce citim zilnic din Sfânta Sriptură există ceva… care ne-a impresionat, care ne-a zidit cel mai mult.
Acel ceva… dorim să ni-l împărtăşeşti şi nouă.

Așadar vă așteptăm să ne scrieți gândurile voastre și pentru această nouă rubrică, la adresa de e-mail: oasteadomnului.ro@gmail.com, pe WhatsApp, la numărul 0735823003 sau în mesaj privat pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/oasteadom/. 

Slăvit să fie Domnul!

“…uitati-vă și întrebați care sunt cărările cele vechi, care este calea cea bună: umblați pe ea și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre!” ( Ieremia 6, 16)

Ca un sunet de clopot, în mijlocul tăcerii, așa răsună cuvintele acestea despre odihna viitoare în inima mea, mângâindu-mă și îmbărbătându-mă. În neliniștea vieții pământești, cel credincios are parte de pacea eternă, de o viață trăită în siguranță și în biruință. Fiecare ceas trăit în legătură cu Domnul Iisus, este o gustare din odihna eternă, în brațele lui Dumnezeu. Să nu cruțăm nimic pentru a ajunge în aceste brațe părintești.

Dacă nu vom cauta cărările vechii, bătătorite de pași fericiților noștri înaintași și nu vom alerga pe ele cu simțul responsabilității după odihna dăruită de Dumnezeu, avem toate șansele să trecem din neliniștea vremii de acum în neliniștea groaznică a eternității.
Suntem chemați ca și aici și dincolo, în eternitate, să ne odihnim în iubirea lui Dumnezeu.

error

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!