Anunţuri

De dorul Tău, Iisus – CD audio

Cu deosebită plăcere vă prezentăm CD-ul „De dorul Tău, Iisus„, un mănunchi din cele mai frumoase cîntări de la Oastea Domnului, interpretate magistral de Corul şi Orchestra Opera Group Project – Cluj Napoca, de asemeni, solişti de la Opera Naţională din Cluj Napoca, un ansamblu de 62 de artişti coordonaţi de dirijorul Peter Kolcsar. Aranjamentul orchestral a fost asigurat de  Mugurel Scutăreanu.

Ascultaţi mai jos, un promo audio al acestui CD, noutate de excepţie, care se prezintă într-un mod de abordare deosebit, la un nivel înalt de interpretare, plăcut nu numai auzului dar încîntător şi liniştitor sufleteşte.

CD-ul  se poate comanda la Librăria „Cartea de Aur” – Sibiu,  str. Ch. Darwin, nr. 11,  tel. 0269 216677  sau direct pe internet la  Librăria Cartea de Aur.

8 Comments

  • Iosif Daniel 28 iunie 2013

    Aranjamentul orchestral este impresionant, am avut ocazia sa-i ascult live la filarmonica din Sibiu.
    Cat despre voci, nu prea se potrivesc cu mesajul ce vrea sa-l trimita cantarea Oastei.
    Insusi Psalmistrul Golgotei ne spune aceasta, in urmatorul material.

    Traian Dorz, despre cantarile Domnului

    http://vplay.ro/watch/9s13a9s3

  • C.Editor 3 iulie 2013

    Cât de bine ştim cum ar trebui să cânte alţii şi cât de puţin cum ar trebui să cântăm noi… Cât de îngăduitori suntem cu noi şi cât de exigenţi cu ceilalţi… Avea dreptate Pr. Prof. Vasile Mihoc când spunea că cei mai mulţi ostaşi nu cântă, sunt visători, plictisiţi… Ce puţin ştim preţui – noi, cei care pretindem că cunoaştem aceste valori sfinte – frumuseţea lor şi cât de lipsiţi de viaţă şi de convingere duhovnicească suntem atunci când le exprimăm… Unde sunt elanul tinereţii, avântul duhovnicesc, unde este căldura şi dragostea din cântările noastre? Doamne, trezeşte-ne!

  • Iosif Daniel 3 iulie 2013

    Asa este draga frate, „C.Editor”. Multi din fratii nostrii ostasi nu mai cântă, sunt visători si plictisiţi. Chiar noi insine daca ne gandim bine nu avem acel elan al tinereţii, acel avânt duhovnicesc, cladura si dragostea in cantarile noastre.
    De aceea este nevoie sa ne trezim si sa simtim,sa cantam cantarea asa cum este ea,plina de dragoste,de fior. La fel cum ne invata si scumpul nostru fr.Traian Dorz.
    Nu se cuvine ca aceste scumpe cantari sa fie cantate cu nebagare de seama sau chiar batjocura de catre noi sau de altii ce nu sunt in Oastea Domnului, pe la adunari sau diferite manifestatii cum ar fi concerte.
    Sa ne rugam Domnului sa putem vedea dragostea si adevarul in insangeratele noastre cantari,ca astfel cantandu-le sa putem primi pe pleoapa ochilor nostrii roua dezmierdarii.

  • C.Editor 3 iulie 2013

    Nu se cuvine să fie cântate de alţii? Fratele Traian spune despre cântări „pătrundeţi voi pe unde noi nu mai putem pătrunde”… Dacă nu se cuvine să fie cântate în concerte mă întreb cum de ai participat la concertul de la Sibiu… Însăşi Mitropolitul Ardealului a apreciat în cuvântul său prezentarea de excepţie a cântării de la Oaste de la concertul la care faci referire… Nu spun că s-a adresat cu precădere fraţilor ostaşi, dar de aici şi până la a afirma că au fost cântate cu nebăgare de seamă şi batjocură mi se pare mult. De ce să vedem răul, doar pentru că inima noastră e plină de ranchiună? Înţeleg că eşti tributar unor păreri personale sau de grup… Sunt întru totul de acord cu ceea ce spune fratele Traian despre cântarea de la Oaste… Cred însă că Duhul lui Dumnezeu ne deschide mintea să şi gândim. Vreau să-ţi spun însă că fratele Traian a fost mult mai deschis decât cred cei care încearcă să-şi impună valoroasele lor consideraţii.

  • Iosif Daniel 3 iulie 2013

    Of Doamne, cu durere scriu aceasta. De ce de fiecare data trebuie sa aruncam cu noroi in fratii nostrii.
    La concetul de la Sibiu am participat pentru ca fratele Gheorghe Neagu a intrerupt adunarea de tineret si a anuntat ca se va continua programul Oastei din 22.07.2013 la sala Thalia, dar si din curiozitate si am stat doar la 4 cantari .
    Daca spui ca-mi esti frate de ce ma jignesti si ridici cuvinte jignitoare asupra mea? Dragul meu C.Editor, nu mai citi jumatati de randuri, ce am vrut sa spun a fost mie insumi prima data „Nu se cuvine ca aceste scumpe cantari sa fie cantate cu nebagare de seama sau chiar batjocura DE CATRE NOI SAU DE ALTII ce nu sunt in Oastea Domnului, pe la ADUNARI sau diferite manifestatii cum ar fi concerte.” Am dorit sa specific cantarile Oastei in general, incluziv cele de pe cd-ul „De dorul Tau,Iisus”
    Eu te iubesc draga frate, oricine ai fi, marturisesc aceasta in fata Domnului. Tu de ce ma jignesti, prin cuvinte subtile? Eu am incercat sa ating acel punct comun de dragoste si adevar in ce am scris mai sus si m-am rugat Domnului sa simtim cantarea toti cei ce o cantam.
    Te rog mult, iarta-ma daca te-am jignit sau suparat!
    Domnul sa ne daruiasca liniste sufleteasca si intelepciune si mie si fratiei tale si intregii Sale Ostiri.

  • C.Editor 4 iulie 2013

    Daniel, frate drag nu am aruncat cu noroi chiar dacă spui că te-ai simţit jignit… Îmi pare rău că asta ai înţeles din toată discuţia noastră. Am rugămintea să înveţi să te exprimi şi să-ţi alegi bine cuvintele pe viitor. Doar am răspuns la comentariul tău iniţial în care ai afirmat că nu ţi se pare potrivit modul în care au fost interpretate vocal cântările la concert. Te-am invitat să te gândeşti în fucţie de context. Soliştii şi interpreţii de pe scenă sunt sigur că nu au cunoscut cuvintele fratelui Traian pe care le-ai invocat. Mulţi dintre ostaşi nu le cunosc, din păcate… Şi am spus că a afirma că au fost cântate cu nebăgare de seamă şi batjocură mi se pare mult. Sunt cuvinte grele pe care le-ai gândit şi scris vizavi de prestaţia unor oameni profesionişti. Mă întreb cum ai vrea să calific comentariul tău în situaţia dată? Am întărit faptul că trebuie să fim în primul rând exigenţi cu noi şi îngăduitori cu ceilalţi… Sper să fie spre lămurire, nu spre supărare şi să înţelegem că trebuie să fim atenţi şi responsabili în tot ce rostim, în tot ce scriem… Să-i respectăm pe cei care au muncit şi au dăruit pentru acest CD şi pentru acest concert. Mulţumim Domnului şi le mulţumim lor pentru acest eveniment remarcabil atât pentru Oastea Domnului, cât şi pentru Biserică. Pentru slava lui Dumnezeu nimic nu e prea mult sau prea frumos…

    „Pe noi înşine şi unii pe alţii şi toată viaţa noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm!” Doamne ajută!

    Să-mi fie cu iertare! Cu drag, Cristian

  • Iosif Daniel 4 iulie 2013

    Draga frate, este de la sine inteles ca nu avem aceeasi parere despre modul de a canta cantarile oastei. Eu nu mai doresc sa vorbesc despre acest subiect si asa am spus prea multe,iar unele dintre ele nici nu trebuia sa le spun.
    Doresc sa fac doar o rectificare „Nu se cuvine ca aceste scumpe cantari ale Oastei Domnului de pretudindeni (nu strict de pe acest CD) sa fie cantate cu nebagare de seama sau chiar batjocura de catre noi sau de altii ce nu sunt in Oastea Domnului, pe la adunari sau diferite manifestatii cum ar fi concerte.” Eu m-am referit la modul general, imi pare rau ca ai inteles altceva, este vina mea nu am fost destul de explicit.
    Am sa invat sa ma exprim si sa-mi aleg cuvintele de acum incolo, stiu ce am scris si cum am scris mai sus in comentariul anterior, dar sa stiti ca am scris din suflet, nu vreau sa par neobrazat.
    Imi cer iertare inca odata de la fratia ta si de la Domnul!
    Draga frate ai putea sa-ti scrii numele complet, ca atunci cand ne vedem la vre-o adunare sa pot veni si sa-mi cer iertare personal de la fratia ta? Iti multumesc anticipat!

  • Petru Giurgi 6 iulie 2013

    „… Cantarile noastre n-au seamăn şi soţ
    în nici o simţire şi limbă şi zare,
    oricine le-aude s-aprinde,
    şi-n toţi învie cereasca şi sfânta-ncântare.

    Venind din al Tainei ceresc nehotar
    cu-adânc duh de taină fiinţa-nveşmântă,
    purtând mierea dulce lăsată de Har
    fac dulce ŞI DUHUL ŞI GURA CE CÂNTĂ…” (Oricare ar fi acelea!…)

    Putem noi crede acest „amănunt”?
    (De fapt acest CD se adresează cu precădere nu „copiilor cofetarului”, ci celorlalţi, mulţi-mulţi care au ŞI EI nevoie de Dumnezeu… Şi care de multe ori sunt mai exigenţi cu ei înşişi decât noi!)

    Vremea va dovedi dacă CD-ul poate fi şi un fin „diapazon” după care se „acordează” (şi) cântarea noastră, adică aceea pe care o cântăm noi! Câteodată!?…
    Slăvit să fie Domnul!

Lasă un răspuns