Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home E VREMEA ABONAMENTELOR!

E VREMEA ABONAMENTELOR!

E VREMEA ABONAMENTELOR!

Banii cheltuiţi pe Biblii, foi reglioase, nu sunt bani pierduţi (Părintele Iosif Trifa).

Suntem la final de an şi, cu ajutorul Domnului, vom păşi mai departe pe calea vieţii şi a timpului, dar este şi perioada în care se fac abonamente la Foaie şi la celelalte foi mesagere ale Cuvântului. Este perioada în care trebuie să decidem cum continuăm cu abonamentul sau abonamentele noastre, câte facem în plus şi la ce ne mai abonăm.

Poate te gândeşti, dragă cititor, de ce scriu aceste gânduri? Pentru că este timpul să ne decidem în a susţine această muncă şi acest mod de-a vesti singurul Adevăr necesar pentru a fi cunoscut de către toţi semenii noştri. Pentru că în aceste timpuri circulă foartă multă informaţie, însă cea pentru suflet, doar cea care izvorăşte din Sfânta Scriptură este esenţială.

Poate răspunsul tău este… „Nu am timp să le citesc, de ce să mă mai abonez?…” Nu mă ascund, nici eu nu reuşesc să citesc mereu toate publicaţiile. Însă, prin faptul că mă abonez, le susţin, le sprijin şi încurajez pe cei care se ocupă de ele să se dedice pe mai departe acestei misiuni. Apoi aş putea să fac un abonament cadou unui suflet care are nevoie, care poate nu-şi permite sau chiar preotului din parohie, dacă acesta nu are.

Sau poate răspunsul tău este „Nu am bani suficienţi”… Poate să fie aşa, dar gândeşte-te întâi câţi bani cheltui pe lucruri fără rost, pe pofte şi plăceri care te fac de fapt să-ţi epuizezi resursele financiare.

Părintele Iosif Trifa ne învaţă pe noi, ostaşii, că aceşti bani nu sunt pierduţi, ci de fapt sunt cea mai bună investiţie. Şi, ca ostaşi, mă gândesc că aceasta este o datorie şi chiar un gest de respect faţă de jertfa Părintelui.

Cititorule, este vremea potrivită pentru a susţine Foaia şi celelalte publicaţii ortodoxe. Un abonament este şi un mod de a le sprijini şi de a le susţine în aceste vremuri tulburi. Este o cale prin care putem fi un exemplu. Arhiepiscopul Atanasie al Albaniei ne îndeamnă: „…ca slujitori ai singurului Domn al acestei lumi, să căutăm în mod constant să descoperim în ce loc şi în ce mod, concrect, putem să-L slujim mai bine”. Dacă acum e vremea abonamentelor, cred că putem să ne facem toţi cei care avem un venit.

Foaia «Iisus Biruitorul», Timotheos, şi altele sunt necesare. Ele ne hrănesc sufletul şi duc mesajul lui Hristos în lumea noastră. Aşadar, dragilor, abonaţi-vă la ele şi susţineţi-le!

Pr. Florin MIHOLCA

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *