Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home adunarea Oastei Domnului de la Rusalii

adunarea Oastei Domnului de la Rusalii

De Sfintele Rusalii, la Sibiu

Adunarea de la Sibiu prilejuită de hramul Oastei Domnului – Pogorârea Du­hului Sfânt – este cu dor aşteptată an de an de toţi ostaşii Dom­­nului, şi nu numai.

Ca în fiecare an, adunarea va fi precedată de Sfatul Frăţesc Operativ, ce se va desfăşura vineri, 6 iunie, a.c., în Aula Casei Oas­tei, începând cu orele 20:00, unde vor participa numai membrii Sfatului Operativ.

Lucrările Sfatului Frăţesc Lărgit al Oastei Domnului se vor desfăşura a doua zi, sâmbătă, 7 iunie, a.c., începând cu orele 8:30, în aceeaşi sală.

În jurul amiezii, între orele 14:00 – 17:00, se va ţine, tot în Aula Casei Oastei, Adunarea de tineret, intrată deja în tradiţia celor trei adunări ce se desfăşoară la Sibiu.

Programul acestei sărbători duhovniceşti va continua după cum urmează: (mai mult…)

Schimbare locaţie Adunare de Rusalii

Slăvit să fie Domnul!

Praznicul anual al Oastei Domnului prin Adunarea de Rusalii de la Sibiu de Sâmbătă, 2 iunie, va avea următoare modificare în program:

marşul duhovnicesc până la parohia Intrarea în Biserică a Maicii Domnului (Lazaret II), preot paroh Pr. Prof. Dr. Vasile Mihoc, cu plecare de la Casa Oastei, începând cu orele 17:00; precizăm că locaţia a fost schimbată, deoarece, în Sâmbăta Rusaliilor, în Catedrala Mitropolitană – cum era prevăzut iniţial, are loc un concert internaţional de muzică bizantină, în cadrul parteneriatului dintre Mitropolia Ardealului şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

– participarea la slujba Vecerniei, începând cu ora 18:00, după care va continua Adunarea Oastei Domnului;

Restul programului va rămâne nemodificat, adică Adunarea de tineret de sâmbătă de la Casa Oastei şi Adunarea de  duminică de la mormântul Părintelui Iosif Trifa, conform anunţului publicat aici: