Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Ceahlau

Ceahlau

Adunare anuală a Oastei Domnului la poalele Muntelui Ceahlău

Update 1: Pentru sâmbătă dimineaţa este anunţată o Adunare de Creaţie – Cenaclu literar, care va avea loc începând cu ora 9,00, în cortul Oastei Domnului, adunare la care poate participa oricine doreşte.

Update 2: Adunările anunţate mai jos vor fi transmise în direct la www.OasteaDomnului.tv

“De n-ai fost pe Retezatul, pe Ceahlău ori Caraiman,
pe-aceşti munţi cu vârfuri albe până-n cerul diafan,
cu-nălţimi de măreţie şi cu ape de mărgean,
şi cu spaţii de lumină, şi cu zări spre Canaan,
– de nu poţi o dată-n lună,
mergi măcar o dată-n an…” (Traian Dorz)

Având la temelia ei binecuvântarea arhi­erească şi devenită consacrată în rândurile adunărilor mari pe ţară, la Durău, prin grija fra­ţilor din zona Neamţului, se va ţine şi a­nul acesta Adunarea anualã pe Ţară a Oas­tei Domnului, cu prilejul sărbătorii «Schim­barea la Faţă», în zilele de 3 şi 4 august, în cortul Oastei Domnului de pe Valea Bistriţei.

Vineri după-amiazã, începând cu orele 17:00, se va ţine adunarea de tineret.

Sâmbătă, începând cu orele 17:30, se va săvârşi Slujba Vecerniei, jos, la poalele muntelui, în cortul Oastei, după care se va continua cu programul duhovnicesc al adunãrii Oastei Domnului pânã spre mie­zul nopţii.

Duminică dimineaţa, la orele 8:00, va începe Slujba Sfintei Liturghii, după ca­re se va desfãşura programul nostru ostăşesc.

Marţi dimineaţa, de Sărbătoarea „Schimbării la Faţă”, cei care vor rămâne până atunci îi rugăm să urce pe munte la schit, la Sf. Liturghie, pentru ca şi acolo să se simtă prezenţa şi misiunea adevăratei noastre ostăşii.

Facem un apel de suflet ca toţi tinerii care vor putea să participe să vină într-o ţinută decentă, aşa cum ştim că este la Oastea Domnului.

Aşteptăm – cu toatã dragostea – preoţi, fraţi şi surori din ţară şi de peste hotarele ei, pentru a petrece câteva momente împreună la poalele Ceahlăului, înălţându-ne inimile şi sufletele noastre Sus, mai Sus, la Iisus, la Creatorul Cerului şi al Pământului.

 Sfatul Frãţesc Zonal Valea Bistriţei

Adunare anuală a Oastei Domnului la poalele Muntelui Ceahlău

Cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, începând de sâmbătă, 8 august, a.c. va avea loc Adunarea anuală a Oastei Domnului de pe Valea Bistriţei, în Staţiunea Durău – la poalele Muntelui Ceahlău.

Iată programul adunării:
Sâmbătă, orele 12:00-16:00, se va desfăşura adunarea tinerilor ostaşi. Toţi tinerii care doresc să participe la această adunare specifică tinereţii în Hristos sunt rugaţi să vină mai din vreme, punând tot elanul tinereţii lor în urcuşul „Taborului-Ceahlău„…
Sâmbătă seara, orele 17:00, va avea loc adunarea propriu-zisă care va începe cu săvârşirea slujbei Vecerniei.
Duminică dimineaţa, se va săvârşi Sf. Liturghie, după care va continua programul duhovnicesc al adunării Oastei Domnului.
Tot programul, ca de obicei, se va desfăşura în cortul Oastei Domnului de pe Valea Bistriţei.
Sunt invitaţi preoţi, fraţi şi surori din toată ţara – şi de peste hotare – pentru a petrece împreună câteva clipe de tabor, în prezenţa Scumpului şi Dragului nostru Mântuitor.
Îl rugăm pe Domnul să ne ajute să fim cu toţii împreună într-un gând şi o simţire.  Şi, pentru că această adunare cere eforturi deosebite, vă rugăm din tot sufletul să ne sprijiniţi pe braţe de rugăciune.
Vă aşteptăm şi anul acesta cu frăţească dragoste în Hristos, Mântuitorul nostru preaiubit!

Sfatul Frăţesc Zonal al Văii Bistriţei