Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home De dorul Tau Iisus

De dorul Tau Iisus

Concert de pricesne «De dorul Tău, Iisus» (Sibiu, 22 iun. 2013)

În ajunul Sfintelor Rusalii, sâmbătă, 22 iun. 2013, între orele 15.00 şi 17.00, a avut loc la Sala Thalia, din Sibiu, Concertul de pricesne « De dorul Tău, Iisus», susţinut de Corul şi Orchestra «Opera Group Project», precum şi de solişti de la Opera Naţională din Cluj-Napoca.

Programul a cuprins cântări de la Oastea Domnului, dintre care amintim: «Ce dor frumos», «De dorul Tău», «Maică Pururea Fecioară», «’Naintea Ta, Iisus iubit».

De dorul Tău, Iisus – CD audio

Cu deosebită plăcere vă prezentăm CD-ul „De dorul Tău, Iisus„, un mănunchi din cele mai frumoase cîntări de la Oastea Domnului, interpretate magistral de Corul şi Orchestra Opera Group Project – Cluj Napoca, de asemeni, solişti de la Opera Naţională din Cluj Napoca, un ansamblu de 62 de artişti coordonaţi de dirijorul Peter Kolcsar. Aranjamentul orchestral a fost asigurat de  Mugurel Scutăreanu.

Ascultaţi mai jos, un promo audio al acestui CD, noutate de excepţie, care se prezintă într-un mod de abordare deosebit, la un nivel înalt de interpretare, plăcut nu numai auzului dar încîntător şi liniştitor sufleteşte.

CD-ul  se poate comanda la Librăria „Cartea de Aur” – Sibiu,  str. Ch. Darwin, nr. 11,  tel. 0269 216677  sau direct pe internet la  Librăria Cartea de Aur.