Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Oastea Domnului TV

Oastea Domnului TV

Adunarea anuală a Oastei Domnului din Oradea


Cu binecuvântarea P.S. Episcop Sofronie, Episcopul Oradiei, duminică, 27 septembrie, a.c., după Sf. Liturghie, începând cu orele 14:00, va avea loc Adunarea anuală a Oastei Domnului din Oradea, la Catedrala episcopală «Învierea Domnului», care se află în centrul civic al oraşului. Se ajunge cu tramvaiele din toate direcţiile.

Invităm preoţi, fraţi şi surori de pretutindeni, ca bucuria noastră duhovniceasc, astfel încât aceasta să fie deplina în inimile tuturor.ă să fie, şi de această dată, deplină.

 

Adunarea Oastei Domnului din Oradea

Adunare de comemorare a fratelui Moise Velescu – la 6 ani de la trecerea la Domnul

Update 02.03.2014: Înregistrarea video a adunării de la Arad

Cu binecuvântarea şi participarea Î.P.S. Sale Timotei, Arhiepiscopul Aradului, duminică, 2 martie, a.c., va avea loc Adunarea de comemorare a fratelui Moise Velescu, la biserica ortodoxă din cartierul Grădişte, municipiul Arad, la împlinirea a 6 ani de la trecerea sa la Domnul.

Programul va începe cu Sfânta Liturghie, după care se va oficia slujba de parastas pentru sufletul fratelui Moise, al surorii Eliţa, soţia sa, precum şi pentru al înaintaşilor Oastei. Urmează deplasarea la mormântul fratelui Moise, unde se va ţine un scurt program duhovnicesc, urmând ca, între orele 15:00-18:00, să aibă loc, tot la biserica din cartierul Grădişte, adunarea propriu-zisă de comemorare a înaintaşului nostru drag.

Aşteptăm cu bucurie participarea a cât mai mulţi preoţi, fraţi şi surori din toată ţara.

Slăvit să fie Domnul!

Familia şi Adunarea Oastei Domnului din Arad

Adunarea Oastei Domnului de la Pechea

La o săptămână de la întîlnirea Tineretul Oastei Domnului la Sibiu, la Comemorarea Părintelui Iosif Trifa, sămbătă 15 februarie a.c., tinerii din judeţul Galaţi şi împrejurimi sunt aşteptaţi la comemorarea înaintaşilor Oastei Domnului din Pechea, la adunarea cu tema versetului 7, din Epistola Sfântului Apostol Pavel către Evrei, cap.13: „Aduceţi-vă aminte de mai-marii voştri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviţi cu luare aminte cum şi-au încheiat viaţa şi urmaţi-le credinţa.”

Cei care nu vor putea participa, din binecuvântate pricini, vă aşteptăm la www.OasteaDomnului.tv, acolo unde, cu ajutorul Domnului, vom transmite întreaga adunare, care va avea loc la Casa de Adunare a Oastei Domnului din Pechea, începând cu ora 14,00.

Slăvit să fie Domnul!

Adunare de tineret la Matca – Galaţi

Tineretul Oastei Domnului şi nu numai, din zona Moldova Sud şi împrejurimi sunt aşteptaţi, cît mai numeroşi, la Adunare de tineret la Matca, jud. Galaţi, care va avea loc în Sala de Sport a Şcolii nr. 3, la intrare în Matca dinspre Tecuci, lângă Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, sâmbătă 18 ianuarie a.c. începând cu ora 14,00, adunare de tineret cu tema: „Despre naşterea din nou„.

Puteţi consulta aici o hartă pentru a localiza Sala de sport a Şcolii nr. 3, locul de desfăşurare a adunării, locaţie aleasă în schimbul Casei de Adunare de la Matca, datorită spaţiului cu mult mai generos pentru astfel de evenimente, pus la dispoziţie cu multă disponibilitate  de autorităţile locale.

Cu ajutorul Domnului vom transmite în direct la www.OasteaDomnului.tv.

Slăvit să fie Domnul!

Adunare de comemorare la Iveşti – Galaţi

Duminică 12 ianuarie a.c., începând cu ora 14,oo, la Biserica Sf. Arhidiacon Ştefan din Iveşti, sat Blăjeri, jud. Galaţi aşteptăm cu drag fraţi şi surori pentru a cinsti memoria şi ai comemora pe înaintaşii din comuna noastră –  fraţii Nicu Micu, Stefanache Pincu, Costică Susanu, Tonu Constantin şi alţi fraţi şi surori vrednici de pomenire.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom transmite în direct această adunare la www.OasteaDomnului.tv.

Slăvit să fie Domnul!

Adunarea Oastei Domnului din Iveşti- Galaţi.

Adunare anuală de tineret la Comăneşti

Ostas

În data de 2 ianuarie a.c. se va desfăşura Adunarea anuală de tineret a Oastei Domnului la Comăneşti, devenită deja tradiţională.

Adunarea va avea loc, între orele 15,00-20.00, în sala de sport a Şcolii nr. 7 – „Liviu Rebreanu”.

Sunt invitaţi tineri ostaşi sau simpatizanţi, de toate vârstele. Vă aşteptăm cu mult drag!

Sfatul Frăţesc al Oastei Domnului – Comăneşti

PS: Cu ajutorul Domnului adunarea va fi transmisă în direct la OasteaDomnului.TV

Adunarea de Tineret pe Ţară a Oastei Domnului

Oastea Domnului, la cea de-a 90-a aniversare, cu binecuvântarea P.S. Dr. Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, organizează la Comăneşti, jud. Bacău, sâmbătă, 11 mai 2013, Adunarea pe Ţară a Tineretului Oastei Domnului, având tema:

Tineretul în misiunea Oastei Domnului

Şi subpunctele:

1.Retrospectivă la 90 de ani de ani asupra activităţii misionare a Oastei Domnului în Biserica Ortodoxă Română.

2. Experienţa duhovnicească a tinerilor ostaşi în lupta împotriva duhurilor răutăţilor acestei lumi.

3. Experienţa duhovnicească a tinerilor ostaşi în păstrarea dreptei credinţe. (mai mult…)