Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home OasteaDomnului.tv

OasteaDomnului.tv

Adunare de Tineret la Bacău

Devenită deja tradiţională, la cea de-a X-a ediţie, Adunarea Tineretului Oastei Domnului din zona Moldovei se va ţine şi-n acest an, în a treia zi de Crăciun, de Sărbătoarea Sf. Arhidiacon Ştefan.

Adunarea va avea loc în Bacău, vineri 27 decembrie, a.c., între orele 15,00 – 20,00, în sala Ateneului, situat în centrul Bacăului.

Sunt aşteptaţi cu mult drag tinerii ostaşi „de toate vârstele”.

  • Sfatul frăţesc al Oastei Domnului Bacău.

Pentru cei care nu vor putea să ajungă la Bacău, adunarea va fi transmisă în direct pe OasteaDomnului.TV

Slăvit să fie Domnul!

Un nou început pentru OasteaDomnului.ro

Slăvit să fie Domnul, căci el ne-a dăruit Lumina şi ajutorul, s-o luăm de la-nceput! 🙂

În această zi când Oastea Domnului împlineşte 88 de ani de la înfiinţare, de la gîndul şi hotărîrea de viaţă nouă în Hristos, de luptă contra relelor şi păcatelor lumii acesteia, dorite şi înfăptuite de Părintele nostru sufletesc, Preotul Iosif Trifa, de bilanţ pentru anul ce-a trecut, înnoiri şi perspective pentru anul ce ne stă în faţă, iata-ne cu forţe proaspete, dorinţe şi hotărîri de a lucra mai cu folos, mai atent şi cu rîvnă înzecită în ogorul Domnului.

Site-ul OasteaDomnului.ro vine cu mai multe noutăţi: în primul rînd, dorinţa de a fi o sursă zilnică de spiritualitate pentru toţi vizitatorii site-lui nostru, o hrană duhovnicească din visteria cea bogată a Oastei Domnului, prin publicarea zilnică a meditaţiilor fratelui Traian din cartea „Hristos – pîinea noastră zilnică”. Apoi ne dorim o creştere a funcţionalităţii acestui site prin accesibilitate, grafică şi comunicare.  De asemeni avem în vedere dezvoltarea programelor de la Radio Oastea Domnului şi creşterea calităţii profesionale a transmisiilor adunărilor pe OasteaDomnului.tv. Domnul şi fraţii ne-au ajutat şi suntem în proces de achiziţionare pentru aparatura nouă pentru transmisii. Ne dorim apoi şi  o librărie on-line funcţională şi dar şi facilitatea citirii on-line a ziarului Iisus Biruitorul.

Dorinţe pe care le punem înainte lui Dumnezeu şi tot El ne va da înţelepciunea şi puterea să le înfăptuim.

Doamne ajută-ne la toate acestea!

Slăvit să fie Domnul!

Adunarea Oastei Domnului la Tecuci

Cu ajutorul lui Dumnezeu, sâmbătă 11 decembrie a.c. la ora 14,00 va avea loc la Tecuci, jud. Galaţi, adunarea devenită tradiţională, a Oastei Domnului în Catedrala „Sf. Gheorghe” din centrul oraşului.

Sunt invitaţi şi doriţi fraţi şi surori, preoţi şi simpatizanţi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, adunarea va fi transmisă în direct pe www.OasteaDomnului.tv.

Slăvit să fie Domnul!