Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home PAULIUC IOAN

PAULIUC IOAN

PAULIUC IOAN din Storojineţ

GRUPUL FRAŢILOR DIN BUCOVINA

PAULIUC IOAN din Storojineţ

A fost şi acesta un frate foarte harnic şi bun lucrător. Iată ce spunea şi el în 1936:

„Scump părinte Iosif. Cu mari bucurii în Domnul, vă comunicăm că în toate părţile Bucovinei adunările Oastei Domnului merg bine, crescând în număr şi în roade pentru Domnul Iisus.

În ultimul timp s-au mai format alte cinci grupări ale Oastei şi anume, în Storojineţ, cu 40 de suflete, având fraţi de legătură pe Percic Alexandru şi Andri­escu George. La Tristian, cu 25 suflete şi fratele de legătură Jijian Nicolae. La Pătrăuţii de Sus, cu 20 suflete şi frate de legătură Ilie Procopiu. La Crasna – Putna, cu 25 suflete, iar ca frate de legătură, fr. Motrescu Ioan. La Pătrăuţii de Jos, cu fr. Mihai Boldean, frate de legătură. Mai sunt doar 9 comune fără adunări frăţeşti, dar, cu ajutorul Domnului, în curând se vor forma şi acolo, căci fraţii sunt harnici şi uniţi în Domnul, iar Duhul Sfânt ne dă mari bucurii şi biruinţe, sprijinind pe tot locul munca noastră de semănare a Cuvântului Sfânt. Slăvit să fie Domnul!”

Traian Dorz, din Fericiţii noştri înaintaşi