Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home PETRESCU NICOLAE

PETRESCU NICOLAE

PETRESCU NICOLAE – Corocăieşti

GRUPUL FRAŢILOR DIN BUCOVINA

PETRESCU NICOLAE – Corocăieşti

Este un frate cu 14 copii, toţi credincioşi şi hotărâţi pentru Domnul, unul dintre fraţii care ostenesc şi aleargă mult pentru Domnul, cu toţi fiii şi ginerii săi care, la fel, sunt mult ostenitori în Lucrarea Oastei Domnului. Numele lui şi familia sa sunt din cele mai preţuite de toţi fraţii.

Ce frumoase sunt pildele vieţii fiecăruia dintre toţi aceşti fraţi şi ale altora mai vechi şi mai noi, care atât în viaţa lor de familie, cât şi în marea familie a Oastei Domnului, au avut de la început şi până la sfârşit o purtare vrednică şi frumoasă în Domnul! Răsplata lor va fi mare şi în ceruri.

Dar, mai ales, sunt şi alţi fraţi bucovineni care au mai luptat şi luptă încă şi ei lupta cea bună. Numele lor sunt scrise în Cartea Vieţii şi în Ziua Cea Mare a Domnului El le va pomeni numele lor, al tuturor, cu cinste în faţa Tatălui şi a îngerilor Săi. După cum şi ei au lăudat cu cinste Numele Domnului aici pe pământ. Amin.

Slăvit să fie Domnul!

Traian Dorz, din Fericiţii noştri înaintaşi