Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Sava Constandache

Sava Constandache

Cântări, poezii și povestiri pentru copii – CD audio

Preaiubiți părinți și copii! La sugestia unor frați și surori de a înregistra o nouă serie de albume audio și pentru cei mici, ținându-se cont de această idee, cu ajutorul Domnului, după un timp de lucru în studio, s-a finalizat primul CD cu titlul de mai sus.

O parte din cântările acestui prim album, sunt compoziții noi, iar cele două povestiri; ”O bucățică de zahăr și ”Rândunel, înregistrate cu vocea plină de farmec a fratelui nostru înaintaș Ghiță Precupescu, conturează frumos întregul CD.

Sunt și poezii printre toate celelalte noutăți, pe care practic, le veți descoperi și asculta frățiile voastre.

Dragi părinți!.. Dacă doriți acest album audio și altele, pentru copii voștri și nu numai, dorințele se pot transforma în realitate dacă veți procura din timp toate acestea, de la Centrul Oastei Domnului – Sibiu, ”Librăria Cartea de Aur și de la toate centrele de colportaj din țară și străinătate.

CD-ul prezentat, sperăm să fie și la adunarea Oastei Domnului pe Țară de la Comănești din data de 14 aprilie 2018. E bine ca fiecare să ne gândim la un dar pentru cei iubiți și micuți ai noștri, oferindu-le o mică atenție, pentru că și ei ne dăruiesc un zâmbet din zâmbetul lor, bucurie din bucuria lor, iar noi să le fim mereu alături! 

Hristos a Înviat!

                                                                                                                      Sava  Constandache

Almanah audio 2018 – Prezentare CD

    

Preaiubiți frați și surori! Cu ajutorul Domnului s-a finalizat și pentru anul acesta tradiționalul Almanah audio, cu diverse înregistrări și mărturii. Au fost înregistrate cântări noi și au interpretat;  Timotei și Adina Donici, Vasile Negoiță, Mihăluță Alecu, Vasilică Cristea și Nelu Năstase. Printre frumoasele cântări, sora Mihaela Pavel, recită o poezie cu titlul; Toate căile iubirii.                           

Fratele Vasile Marini, face o mărturie frumoasă, despre fratele mai mare al dânsului, învățătorul Ioan Marini și familia în care s-a născut, cuvinte care nu s-au auzit s-au înregistrat vreodată. Fratele Vasile Marini a fost înregistrat cu această mărturie deosebită, câțiva ani în urmă, la Casa Oastei de la Sibiu, cu ocazia unei adunări de Rusalii. O altă mărturie mai scurtă înregistrată la Săucani – Bihor, este cu fratele Viorel Bar, practic o continuare de la Almanahul audio din 2017,  tot despre cântare, dar acum fratele Viorel, ne arată cum se cântau cântările în anii trecuți și ce efect aveau în inimile celor care le cântau s-au ascultau. Frumusețea întregului CD audio, o descoperiți frățiile voastre, dragi frați și surori, atunci când veți asculta toate acestea!.. Să facă bunul Dumnezeu, ca aceste mărturii, cântări și poezii să aducă rod bun duhovnicesc în suflet și în inimile noaste.

Almanahul audio 2018 poate fi comandat online pe www.carteadeaur.ro

Slăvit să fie Domnul!

                                                                                                                         Sava Constandache

Almanah audio 2017 – CD audio

almanah-2017
Preaiubiţi fraţi şi surori! Cu ajutorul Domnului s-au finalizat lucrările Almanahului audio, pentru anul 2017. Întreg CD-ul, cuprinde înregistrări de cântări, poezii şi mărturii. La început după generic, fratele Traian Dorz, deschide albumul, cu poezia, „Pe unde-am mers Iisuse” dar şi spre final o altă poezie, „Cu cine şezi alături”! Fratele Daniel Mocanu, cântă cântarea, „Să nu pot, Doamne, să mă las” urmat de poezia sorei Gabriela Mocanu, „O, dragoste zdrobită”! Fratele Vasile Pohrib, cântă la acordeon cântarea, „Tinereţe, tinereţe” după care fratele Nicolae Vinter, recită două poezii: „Ca anii tinereţii” şi „Curând soseşte vremea”. Fratele Cornel Silaghi, mărturiseşte în câteva minute, despre suferinţa şi chinurile prin care a trecut împreună cu fraţii în temniţile comuniste, amintind printre altele, de lotul celor unsprezece fraţi şi două surori care au fost arestaţi şi trimişi la cele mai grele închisori din vremea aceea. Când a povestit toate acestea, fratele Cornel Silaghi era la vârsta de 81 de ani, şi a fost înregistrat la Studioul audio de la Casa Oastei din Sibiu. Spre finalul CD-ului mai este o scurtă mărturie cu fratele Viorel Bar, care ne arată, cum a început să compună primele melodii la îndemnul fratelui Traian Dorz. Mărturia aceasta şi cântarea „Toate mamele” (mai mult…)

Osana, Osana – Cântarea îngeraşilor

Cu ajutorul şi binecuvântarea lui Dumnezeu punem la disposiţia tuturor un nou CD audio cu cântări pentru copii, din noua serie Osana, Osana. Acest prim album conţine 17 cântări din care puteţi asculta cîteva fragmente mai jos.

După titlul cărţii de poezii cu acelaşi nume, un grup de fraţi tineri, împreună cu un grup de copii din zona Galaţi, prin coordonarea surorilor Carmen Mistreanu, Liliana Filimon şi a fratelui Sava Constandache au dorit să îmbogăţească pe ascultători cu darurile, pasiunea şi dragostea lor.

CD-ul Audio se poate comanda la Librăria „Cartea de Aur” – Sibiu, str. Ch. Darwin, 11, tel. 0269 216677 sau direct pe internet la http://www.oasteadomnului.ro/carteadeaur/

Slăvit să fie Domnul!

Hristos a înviat!

Cîntările de mai sus fac parte din CD-ul Audio „E sărbătoare pe pământ„, Studio Cântări Nemuritoare – Sibiu, Martie 2010.  CD-ul se poate comanda la Librăria „Cartea de Aur”, str. Ch. Darwin, 11 – Sibiu, Tel. 0269 216677