Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Strângeţi Cântările Domnului

Strângeţi Cântările Domnului

Dar voi?…

„Într-o zi, pe când Se ruga Iisus singur deoparte, având cu El pe ucenicii Lui, le-a pus întrebarea următoare: «Cine zic oamenii că sunt Eu?»

Ei au răspuns: «Unii zic că eşti Ioan Botezătorul, alţii zic că eşti Ilie, alţii zic că a înviat un prooroc dintre cei din vechime».

«Dar voi, i-a întrebat El, Cine ziceţi că sunt?Č

«Hristosul lui Dumnezeu» I-a răspuns Petru.

Iisus le-a poruncit cu tărie să nu spună nimănui lucrul acesta.

Apoi a adăugat că Fiul Omului trebuie să pătimească multe, să fie tăgăduit de bătrâni, de preoţii cei mai de seamă şi de cărturari, să fie omorât şi a treia zi să învieze“ (Luca 9, 18-22). (mai mult…)

Strângeţi Cântările Domnului vol.1 şi vol.2 – CD-uri Audio


Promo – Strângeţi Cântările Domnului


Preaiubiţi fraţi şi surori! O veche înţelepciune spune aşa: „Ca să mergi bine înainte, trebuie să priveşti mereu înapoi”. Este paradoxal, dar în aceste cuvinte stă un mare adevăr. Legat de titlul acestei colecţii audio «Strângeţi Cântările Domnului» dorim să fie aşezate pe albume, cântările din trecutul Oastei Domnului printr-o selecţie amănunţită al acestora. Aceasta nu înseamnă că aducem la zi ceva învechit, expirat, sau că facem o întoarcere tehnic înapoi, cum aparent se poate înţelege, ci ar fi o bună orientare pentru viitor. În vremea în care trăim şi-n frământările actuale de care suntem presaţi, mulţi dintre noi – mai mult ca oricând – trebuie să ne întoarcem la felul de început al oricărui lucru duhovnicesc. Din punct de vedere al cântării de la Oaste şi al modului de interpretare a acestor valori, colecţia «Strângeţi Cântările Domnului» nu apare intenţionat de a opri ceva sau de a face observaţii premeditate cu privire la modul de intonare sau de înregistrare al cântărilor actuale, ci poate fi o alternativă de lucru care ne-ar ajuta mai mult în ceea ce dorim să facem. De fapt, este impropriu spus că facem sau încercăm ceva la Cântările Domnului, ci trebuie să conştientizăm că aceste valori se primesc numai în anumite stări duhovniceşti şi având mereu în gând şi în suflet dictonul de aur al fratelui Traian Dorz  Întâi să fim apoi să facem. Considerăm că toate aceste cântări din aceste colecţii pot fi un ghid de orientare în spaţiul cântării duhovniceşti fără de care nu putem călători pe crestele abrupte şi necunoscute care pot apărea în calea noastră tot mai mult cu trecerea timpului şi al vremurilor de astăzi.

(mai mult…)