Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
Slăvit să fie Domnul!
Home Videorod

Videorod

Cu ocazia sărbătoririi anului nou, pe calendar de stil vechi – Adunare la Cornuţel – Caransebeş

Duminică 13 ianuarie, 2019, suntem invitaţi şi aşteptaţi cu drag la Cornuţel, 10 km de la Caransebeş, cu ocazia sărbătoririi anului nou, pe calendar de stil vechi.

O parte din comunitatea fraţilor de aici sunt fraţi ucraineni care ţin calendarul vechi, de fapt adunarea locală a Oastei Domnului fiind un bun exemplu de coabitare şi respect reciproc.

Adunarea va începe la ora 19.30 şi va avea loc la Căminul Cultural din Cornuţel.

Slăvit să fie Domnul pentru toate!

La 3 martie 1888 s-a născut Părintele Iosif Trifa

La aniversarea a 128 de ani de la naşterea Părintelui nostru duhovnicesc, să ascultăm o minunată relatare a fratelui Traian Dorz despre caracterul, despre persoana, despre lucrarea şi despre activitatea Părintelui Iosif TrifaAdunare de comemorare a fratelui Moise Velescu – la 6 ani de la trecerea la Domnul

Update 02.03.2014: Înregistrarea video a adunării de la Arad

Cu binecuvântarea şi participarea Î.P.S. Sale Timotei, Arhiepiscopul Aradului, duminică, 2 martie, a.c., va avea loc Adunarea de comemorare a fratelui Moise Velescu, la biserica ortodoxă din cartierul Grădişte, municipiul Arad, la împlinirea a 6 ani de la trecerea sa la Domnul.

Programul va începe cu Sfânta Liturghie, după care se va oficia slujba de parastas pentru sufletul fratelui Moise, al surorii Eliţa, soţia sa, precum şi pentru al înaintaşilor Oastei. Urmează deplasarea la mormântul fratelui Moise, unde se va ţine un scurt program duhovnicesc, urmând ca, între orele 15:00-18:00, să aibă loc, tot la biserica din cartierul Grădişte, adunarea propriu-zisă de comemorare a înaintaşului nostru drag.

Aşteptăm cu bucurie participarea a cât mai mulţi preoţi, fraţi şi surori din toată ţara.

Slăvit să fie Domnul!

Familia şi Adunarea Oastei Domnului din Arad

Adunare de tineret la Matca – Galaţi

Tineretul Oastei Domnului şi nu numai, din zona Moldova Sud şi împrejurimi sunt aşteptaţi, cît mai numeroşi, la Adunare de tineret la Matca, jud. Galaţi, care va avea loc în Sala de Sport a Şcolii nr. 3, la intrare în Matca dinspre Tecuci, lângă Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, sâmbătă 18 ianuarie a.c. începând cu ora 14,00, adunare de tineret cu tema: „Despre naşterea din nou„.

Puteţi consulta aici o hartă pentru a localiza Sala de sport a Şcolii nr. 3, locul de desfăşurare a adunării, locaţie aleasă în schimbul Casei de Adunare de la Matca, datorită spaţiului cu mult mai generos pentru astfel de evenimente, pus la dispoziţie cu multă disponibilitate  de autorităţile locale.

Cu ajutorul Domnului vom transmite în direct la www.OasteaDomnului.tv.

Slăvit să fie Domnul!

De Sfintele Rusalii, la Sibiu

 

Pogorârea Duhului Sfânt prilejuiește și anul acesta împlinirea bucuriei ostașilor Domnului de a poposi la Sibiu în adunare „de Sărbătoare”, întâlnire ce se va desfășura cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, Dr. Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului.

Ca în fiecare an, adunarea va fi precedată de Sfatul Frățesc Operativ, ce se va desfășura vineri, 21 iunie, a.c., în Aula Casei Oas­tei, începând cu orele 20:00, unde vor participa membri ai Sfatului Frățesc Operativ.

Lucrările Sfatului Frățesc Lărgit al Oastei Domnului se vor desfășura a doua zi, sâmbătă, 22 iunie, a.c., începând cu orele 8:30, în aceeași sală.

Începând cu ora 11,00 până la ora 13,30, se va ține, tot în Aula Casei Oas­tei Domnului, Adunarea de tineret, intrată deja în tradiția marilor adunări ce se des­fășoară la Sibiu, având posibilitatea de a participa, pentru cine doreşte, şi la  Concertul de pricesne «De dorul Tău, Iisus» care va avea loc la Sala Thalia, începând cu ora 15,00 până la ora 17,00.

Programul acestei sărbători duhovnicești va continua după cum urmează:

Sâmbătă, 22 iunie:

– Întîlnire la Catedrala Mitropolitană şi participarea la slujba Vecerniei,  începând cu orele 18:00, după care va continua Adunarea Oastei Domnului.

Duminică, 23 iunie:

procesiune până la Cimitirul «Dumbrava», cu plecare de la Casa Oastei, începând cu orele 6:30;

– participarea la Sfânta Liturghie, la Adunarea Oastei Domnului și la Parastasul în memoria Părintelui Iosif Trifa și a (mai mult…)