Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!

Event Details

Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.
  • STARTmai 26th - 12:00am

  • ENDmai 26th - 11:59pm

  • VENUE

Adunare de comemorare a Părintelui Vasile Ouatu la București

Actualizare anunt:

Sâmbăta seara, 25 mai 2019, începând cu ora 18:30, va avea loc o întâlnire duhovnicească a tinerilor cu tema :

– JERTFA în lumina Bisericii, a Sf. Părinți și a Oastei Domnului.

Locația va fi într-o zona centrală a capitalei, cartierul Belvedere, Biserica cu hramul Sf. Mucenita Ecaterina.

Hristos a înviat!

Anul acesta se împlinesc 82 de ani de la trecerea în veșnicii a celui care a fost părinte, frate împreună lucrător și contemporan cu pr. Iosif Trifa, jertfindu-se până la ultima suflare pentru cauza Sfânta a Lucrării Oastei Domnului, pr. Vasile Ouatu.

Cu ajutorul Domnului, Duminică 26.Mai.2019 așteptăm la București frați și surori din toată țara pentru ca manifestarea și bucuria duhovnicească sa fie deplină. Programul va decurge astfel :
1. Sfanta Liturghie va avea loc la Biserica Sfânta Treime Ghencea, Biserică construită de pr. Vasile Ouatu, începând cu ora 09:00 (adresă : Calea 13 Septembrie, nr. 211)
2. După, ne vom deplasa la mormântul părintelui din cimitirul Ghencea pentru Slujba Parastasului (ora 12:30) și în continuare, programul de adunare.

Accesul în locațiile mai sus amintite cu plecare din Gara de Nord se poate face prin doua căi : troleibuz 96 (plecare de la coloanele Gării de Nord până la stația 13 Septembrie) sau metrou până la Stația Eroilor de unde este se va utiliza autobuzul 226 (Eroilor, stația Spital Universitar – stație coborare: 13 Septembrie).

Aducem la cunoștință tuturor fraților că la înmormântarea părintelui Vasile Ouatu, pe lângă miile de frați din țară a participat și părintele Iosif Trifa. „Aduceţi-vă aminte de mai-marii voştri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu…” (Evr 13, 7).

Slăvit să fie Domnul!
Oastea Domnului București

Details

Date:
26 mai 2019
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!