Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!

Event Details

Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.
  • STARTmart. 2nd - 2:00pm

  • ENDmart. 2nd - 7:00pm

  • VENUE

Ne reîntâlnim la Certege la împlinirea 131 de ani de la naşterea Părintelui Iosif Trifa

Aniversarea Părintelui nostru Iosif

În anul 1988, fratele Traian Dorz a organizat la Certege Sărbătoarea împlinirii a 100 de ani de la naşterea Părintelui Iosif Trifa. Urmând această tradiţie, Sfatul Frăţesc Operativ al Oastei Domnului a organizat, tot la Certege, în mai multe rânduri, adunări de cinstire şi preţuire a întemeietorului pământesc al acestei sfinte Lucrări. Acum, la împlinirea a 131 de ani de la naşterea Părintelui Iosif Trifa, de la 3 martie 1888, vom organiza, tot la Certege, cu ajutorul Domnului şi cu binecuvântarea IPS Sale Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, o adunare sărbătorească în cinstea celui care a fost şi este pentru multe suflete un adevărat părinte duhovnicesc.

Astfel, Adunarea aniversară se va ţine în ziua de sâmbătă, 2 martie 2019, de la ora 13, la Aşezământul memorial «Părintele Iosif Trifa».

Dorim să ne reîntâlnim la Certege,  într-o binecuvântată adunare de preamărire a lui Dumnezeu şi de cinstire a întâiului nostru ostaş, părinţi fraţi şi surori din toată ţara şi de dincolo de hotarele ei. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Slăvit să fie Domnul!

Details

Date:
2 martie 2019
Time:
14:00 - 19:00
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!