Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home “Fă altora ceea ce ți-ar place să ți se facă și ție”

“Fă altora ceea ce ți-ar place să ți se facă și ție”

“Fă altora ceea ce ți-ar place să ți se facă și ție”

Când eram la început în adunarea de la Chișinău, eram nu de mult timp întoarsă la Domnul, și așteptam mereu să fiu salutată măcar de cineva, sau să fiu băgată în seama și eu. Dar nu se întâmpla aproape niciodată așa, ci ajungeam acasă foarte dezamăgită de felul cu care eram tratată.

Atunci Dumnezeu m-a învățat să dăruiesc eu mai întâi zâmbetul meu altora și să salut eu pe alții. Chiar dacă unora li se părea un fel de băgare în seamă eu mă simțeam foarte bucuroasă că puteam dărui cuiva salutul meu și un zâmbet.

Am realizat că este foarte important salutul cu un zâmbet, face foarte mult! mai ales pentru nou veniți.

Nu este deloc greu să faci acest lucru. Chiar vă îndemn să vă salutați cu căldură între voi chiar dacă nu vă cunoașteți foarte bine (asta nu contează).

Mie mi se întâmplă de multe ori să mă salute cineva în adunare și eu nici să nu știu cum îl cheamă sau cine este, dar încerc să vorbesc cu căldură cu acea persoană, iar pe parcurs putem afla și cum ne cheamă pe fiecare.

Domnul să vă binecuvânteze!

Alina

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!