Fotografii de la Adunarea de tineret pe Țară – Tecuci

Conținutul nu mai este disponibil.

3 Comments

 • mariane 5 mai 2011

  Hristos a Inviat !
  Multumim fratilor care au postat aceste frumoase amintiri ale Adunarii de Tineret din Tecuci.Ne doare ca din orasul nostru Galati, au participat atat de putini tineri, dar ne rugam Domnului sa – i ierte, si sa-i intelepteasca pe mai departe, in drumul mantuirii lor.AMIN.Slavit sa fie Domnul!

 • Ofelia 5 mai 2011

  Hristos a inviat ! Nu stiu cum sa incep , pentru ca , cuvintele sint prea slabe pt a fi spuse in legatura cu adunarea de tineret a Oastei . Am fost uimiti cit de multi frati au fost, cu toate ca Domnului ii place mai mult calitatea si nu cantitatea . Dar cred ca toti care au avut binecuvintarea sa ajunga acolo au mers pentru ca le-a fost dor sa se intilneasca cu Domnul si sa invete din tot ce El transmite prin solii Lui . Aici la noi in casa au fost multi frati care sint aproape de familia mea si cind zic asta înseamna ca impartasesc aceleasi doruri, aceleasi cintari , aceleasi idei … Ne-am pregatit aproape toata saptamina si sufleteste si asa cum am putea sa vedem mai bine adunarea . La inceput am fost 16 frati si surori dar cind au vazut cum se continua atit de frumos au inceput sa dea telefoane si la tinerii din biserica lor . Nu vreau sa fie nici o lauda sau mindrie ci vreau sa scot in evidenta ca Lucrarea Oastei e vazuta si la capatul pamintului si e pretuita pentru felul frumos in care decurge programul . Am fost cu totii 38 de frati care am vazut adunarea . Eu a trebuit sa ma mai uit inca o data singura pt ca sa fiu numai eu si cu fratii de la adunare. Fr Sorin care prezinta programul TV parca a stiut dorinta mea si anume sa puna camera mai mult pe fratii si surorile din zona mea adica Comanesti . Am plins cind i-am vazut pe parintii mei duhovnicesti : fr Mircea Ciobanu si fr Petrica Arseni . Ce fericita sint ca le-am vazut chipurile lor atit de dragi sufletului meu . Au mai fost si alti frati si surori de pe Valea Trotusului de care mi s-a umplut inima de bucurie . Cei care s-au uitat in seara de simbata pt ca la noi era ora 9 seara cand a inceput au ramas uimiti cind au vazut preotii cum ascultau pe tinerii care vorbeau si dadeau sfaturi atit de frumoase . Le-au placut de parintele Claudiu asa cred ca il cheama . Ce sfaturi si invataturi sanatoase a putut vorbi Domnul prin gura lui . E ceva nemaipomenit !
  Domnul sa il binecuvinteze si sa il ajute sa poata pretutindeni vesti cuvintul Lui . Ne-am bucurat nespus de mult . Ne-am hranit sufletul cu o mincare sanatoasa . Acum ne ramine doar sa punem in practica zi de zi ce am auzit . Domnul sa fie si cu voi acolo si cu noi aici.

 • Sorin 5 mai 2011

  Slăvit să fie Domnul sora Ofelia!

  De cînd activăm aici pe internet, am primit numeroase mesaje, fie de încurajare, fie de mulţumire, fie de atenţionare pentru scăpările noastre. Pentru cele bune, slavă lui Dumnezeu, El ne-a ajutat. Pentru cele rele, atunci s-a văzut lucrul nostru, slab şi schimbător.

  Oricum, niciodată nu am citit un mesaj ca şi cel de mai sus. Pe mine personal, m-am umplut de curaj.

  Mulţumim!

  Şi ar mai fi ceva. Tot ce s-a văzut pe OasteaDomnuluiTV, în transmisie de la Tecuci, nu a fost numai „Fr Sorin care prezinta programul TV […]”. A fost munca a 9 + 2 persoane.

Lasă un răspuns