Anunţuri

Fr. Dumitrache Lungu (Tăchiță), 91 de ani, a trecut la Domnul

Anii trec ca norii…

„Nu plîngeți pe cel viu cu morții

nici pe cel drept ca pe cei răi

căci fericit cel drept la Domnul

și-n veci e el cu sfinții Săi.” (Fr. Traian)

Cu durere în suflet, anunțăm trecerea la Domnul a scumpului nostru tată şi bunic, Dumitrache Lungu, din comuna Cudalbi, județul Galați. Într-un început de iarnă liniştit, în ziua de 27 noiembrie 2019, la frumoasa vârstă de 91 de ani, s-a stins din viață ultima rădăcină din cele dintâi a familiei noastre trupeşti…

Tată a şapte copii şi văduv de 22 de ani, însinguratul dar totodată fericitul nostru tată şi bunic, a mers în această viață cu bucuria nădejdii în inimă şi pe chip. A prețuit viața sa cea nouă – primită în dar şi păstrată până la această vârstă prin harul Domnului, într-un suflet mereu tânăr, luminos şi voios.

Luptând cu vitejie în Lucrarea Domnului, cu timp şi fără timp, a lăsat în sufletul nostru un frumos model de statornicie în credință, demnitate şi omenie.

Bucură-te, dragul nostru tată şi bunic, în dragostea veşnică a Sfintei Treimi, şi roagă-te fierbinte pentru noi toți cei rămaşi în valea plângerii, să ne mântuie Bunul Dumnezeu cu Îndurarea Sa sufletele noastre, să vedem şi noi Raiul în dulcea revedere!

Slăvit să fie Domnul!

Familia

Petrecerea pe ultimul drum a avut loc chiar de sarbatoarea Sf. Apostol Andrei, cel Întâi Chemat. Ne vom vom revedea odata…!

1 Comment

  • Ciofu 9 februarie 2020

    Și sora Paraschiva din Piatra Soimului a împlinit 40 zile de la trecerea la Domnul…
    Slăvit sa fie domnul

Lasă un răspuns