Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Fratele nostru Cornel Silaghi din Timişoara, a trecut la Domnul

Fratele nostru Cornel Silaghi din Timişoara, a trecut la Domnul

Fratele nostru Cornel Silaghi din Timişoara, a trecut la Domnul

IMG_1309“Pe rând se-n-torc Acasă toţi lucrători Tăi…”

La vârsta de 87 de ani, după o suferinţă îndelungă, fratele nostru Cornel Silaghi din Timişoara, a trecut la Domnul.

Cunoscut şi iubit de mulţi fraţi din Oastea Domnului, pentru care a şi pătimit în temniţele comuniste a fost un harnic lucrător în ogorul Domnului. În urma unui accident petrecut acum 6 ani, fratele a fost încercat în cuptorul suferinţei.

Prima seara de priveghere, pentru toţi cei care l-au cunoscut şi iubit de-a lungul vieţii sale de ostaş al Domnului, este în seara aceasta, de la ora 18, pe str. General Magheru, nr. 27 A, cartierul Plopi.

 Dumnezeul pe Care L-ai iubit şi slujit după puteri să te odihnească în pace, alături de sora Viorica, adăugându-te la numarul fraţilor noştri care au trecut biruitori în Patria Cerească!
Slăvit să fie Domnul!

Notă: Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 28 noiembrie, începând cu ora 13.00 la domiciliul din Timişoara, strada General Magheru, nr. 21A, cartierul Plopi.

 

error

Author: admin

Comentarii

  1. … Dumnezeul Rasplatirilor Vesnice, Cel pe Care L-ai iubit si slujit si de dragul Caruia ai si suferit, alaturi de ostasii cei vrednici, nu doar de nume, sa te odihneasca in pace in Corturile Dreptilor, in “Cerul fericitilor ostasi”, in locul cel mai frumos din Raiul Domnului si Mantuitorului nostru Preaiubit!…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!