Anunţuri

Fratele Vasilică Teiu s-a mutat dintre noi

În zorii zilei de 15 iunie, împovărat de dor, fratele Vasilică TEIU, de la Casa Centrală a Oastei Domnului din Sibiu, s-a orânduit către Acasă.

Grăbit parcă prea devreme spre Veşnicie, fratele Vasilică s-a mutat dintre noi senin şi discret, după o viaţă de jertfă şi credincioşie pentru Lucrarea Oastei Domnului şi Biserica lui Hristos. Ani şi ani, cu vreme şi fără de vreme, fratele Vasilică era mereu gata de slujire a fraţilor şi a Casei Centrale. Dintr-un colţ al altuia al ţării şi dincolo de hotarele ei, de peste 20 de ani a cutreierat ţara în căutare de fraţi şi răspândire a Cuvântului lui Dumnezeu din Librăria Oastei, răspunzând întotdeauna, fără ezitare, oricărei chemări de a se pune la îndemâna lui Hristos şi a fraţilor.

Greu încercat de necruţătoare boală (şi de intervenţiile chirurgicale pentru îndepărtarea nemiloase tumoare pe creier, de care suferise), fratele Vasilică s-a adăugat mărturisitorilor şi jertfitorilor Lucrării, în luna în care, la Sibiu şi Beiuş fraţii se vor aduna să îşi cinstească înaintaşii… Nu e deloc întâmplător că Bunul Dumnezeu l-a chemat acum către Acasă… Din zările cereşti, Sărbătoarea va fi cu atât mai binecuvântată, pentru că fratele Vasilică a ştiut, cu fiecare prilej, să se bucure şi să sporească orice sărbătoare a Oastei Domnului.

Înmormântarea fratelui nostru scump va avea loc luni, 17 iunie, începând cu ora 11.00, cu plecare de la Casa Centrală a Oastei Domnului Sibiu. În serile premergătoare, fraţii sunt aşteptaţi şi la priveghere, în aula Casei Centrale, începând cu ora 20.00.

Dumnezeu să te odihnească în dragostea şi milostivirea sa, frate Vasile…

Sfatul Frăţesc pe Ţară al Oastei Domnului

Casa Centrală, Sibiu

1 Comment

  • nelu 18 iunie 2013

    Roaga-L pe Domnul Isus la noi mai repede sa vina sa ne i-a ACASA,si spune-I ca-L iubim.

Lasă un răspuns